Scandal

28 Decembra, 2020 10:36

Goca Božinovska magnet za METKE!

Goca Božinovska se više puta našla u opasnim situacijama. Nažalost Božinovska je nekoliko puta prošlo kroz situacije u kojima izgubila voljenu osobu. Gocin suprug Šijan nije jedini muškara koji stradao u „sačekuši”.

Tri muškarca tri sačekuše

Pre Šijana imala sam momka koji je ubijen, Mita se zvao. Držao je kazina po Nemačkoj, baš je bio bogat i moćan. Ali ja nisam znala i tu drugu stranu, da se bavio drugim poslovima. Nikako mi se nije dalo u životu da budem ispunjena i da to traje. Upoznala sam ga na moru u Igalu, na plaži, i bila sam mnogo zaljubljena u njega. Bili smo godinu dana zajedno, ali tužna je to priča, ne volim toga ni da se sećam – priča Goca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Došli smo za Novu godinu iz Nemačke, jer je on tamo držao kazina, pa sam htela da ga upoznam s roditeljima i sa ćerkom Jelenom. Posle toga smo otišli u Beograd, u jedan hotel, gde je bilo dosta naših prijatelja, i tu smo slavili Novu godinu. Kad smo izlazili, držali smo se za ruke i jedan čovek je direktno, sa pet metara razdaljine, pucao u njega. Ubili su ga pored mene. Pre nego što je pao, uspeo je mene da odgurne, da ne nastradam. Teško sam to preživela. Ja sam svaki dan plakala, toliko sam bila potonula. Da nije bilo moje Zlate (Petrović), koja je uvek bila tu za mene, ne znam šta bi bilo. Ona me tešila – ispričala je Božinovska u emisiji „Glamur specijal” a prenosi Kurir.rs.

Posle ubistva Šijana, s kojim Goca ima dvoje dece, započela je vezu s Nebojšom Tubićem Žapcem, kontroverznim biznismenom iz Novog Sada, s kojim je bila 15 godina. I on se našao u „sačekuši” kao i prethodna dva partnera Božinovske, ali je imao sreću da preživi. U maju 2012. izrešetan je u bašti jedne picerije u Novom Sadu, zbog čega je hitno operisan. Bio je u komi neko vreme, nakon čega je uspeo da se oporavi. Goca je tada bila uz njega, ali su kasnije raskinuli piše Kurir.rs.

FOTO: ATA IMAGES