Mlađa unuka Vesne Zmijanac
Svet

June 6, 2023 21:08

By

Nikolijina ćerka prvi put u javnosti: Njena sličnost sa Reljom je neverovatna FOTO

Mlađa unuka Vesne Zmijanac je Reljina kopija

Rea i Hana, ćerke Nikolije Jovanović i Relje Popovića, čuvane su od očiju javnosti otkad su se rodile. Popularni roditelji nikada nisu preterano želeli ni da govore o njima, želeći da ih drže što dalje od medija.

Pročitajte Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke 

Mlađa unuka Vesne Zmijanac

Ata images

No, baka Vesna nije izdržala, a da svojim patiocima na Instagramu ne podeli prelepu fotografiju na kojoj je jedna od njenih mezimica. Ponosna baka Vesna, koja se oporavlja od ugradnje bajpasa, na svom profilu podelila je fotografiju devojčice sa palmicom na glavi, predivnog osmeha, dok jede ražnjić. Ne zna se šta je slađe, da li to kako devojčica uživa u hrani, da li njeni obraščići ili pak frizura, ali ovim gestom estradna umetnica privukla je ogromnu medijsku pažnju i pažnju svojih brojnih fanova širom sveta.

Pročitajte Izgled Nikolije Jovanović zaprepastio – Još jedna korekcija na licu potpuno bi joj promenila lični opis (foto)

Mlađa unuka Vesne Zmijanac

Rajko Ristić

Budući da retko šta osim svojih nastupa objavljuje na Instagramu, normalan zaključak je bio da je malena lepotica na Vesninom profilu niko drugi do njena mlađa unuka Hana, koja je toliko slatka da se radosna baka uprkos zabranama zeta i ćerke da objavljuje slike unuka, oglušila o njihove zahteve, piše Story.

Pročitajte Tajna testamenta Vesne Zmijanac – Nikolija nije jedina naslednica brojnih nekretnina

Mlađa unuka Vesne Zmijanac

Instagram

Mlađa unuka Vesne Zmijanac toliko liči na Relju, da su svi potpuno ubeđeni da je upravo ona na fotografiji, iako to ni pevačica, a ni njen zet i ćerka nisu potvrdili.

 

 

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM