Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević svet portal svet tabloid svet
Svet

November 5, 2023 18:15

By

Dušica Jakovljević navela razloge zašto je dala otkaz na Pinku, a evo kako je izgledala na samom početku karijere, ne biste je prepoznali foto

Voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

Nakon što je godinama bila zaštitno lice Pink televizije voditeljka Dušica Jakovljević je dala otkaz na televiziji “Pink”.

Voditeljka Dušica Jakovljević portal Svet

Ata images

Voditeljka Dušica Jakovljević menjala izgled iz godine u godinu

Iako je jedna od najharizmatičnijih voditeljki i miljenica publike, a vodila je i najgledaniji rijaliti projekat u Srbiji, “Zadruga 7 Elita”, popularna voditeljka je odlučila da stavi tačku na ovaj deo karijere.

Kako pojedini izvori tvrde, Dušica Jakoviljević prelazi na Hajp televiziju na kojoj će biti voditelj, ali i član produkcije.

Voditeljka nije želela previše da komentariše svoju odluku, a za Republiku je dala kratku izjavu gde je rekla da ne može o detaljima da razgovara i da je otkazni rok mesec dana.

“Istina je, o detaljima ne mogu da pričam, otkazni rok je mesec dana. To je sve što mogu da kažem za sad” – izjavila je Dušica

Voditeljka je poznata po tome da vodi računa o svom izgledu, a neretko pokazuje koliko je zadovoljna svojim licem bez šminke, kao i telom, a pozitivni komentari poput: “Ovako izgleda zadovoljna žena”, “Dušice izgledate kao devojčica”, “Koliko harizme i lepote u ovom divnom biću”,… i ostali pozitivni komentari vezani za njen izgled se samo nižu kad god objavi nešto na svom privatnom Instagram profilu.

Međutim na samom početku karijere je izgledala potpuno drugačije i malo ko bi je i mogao prepoznati, a tokom perioda provedenih kao voditeljka u raznim emisijama gde je stekla veliku popularnost njen fizički izgled se znantno promenio.

Voditeljka Dušica Jakovljević portal Svet

youtube printscreen

Pročitajte Dušica Jakovljević hitno primljena u bolnicu – Voditeljku u bolovima i suzama odveli na operaciju VIDEO

Podsetimo, Dušica Jakovljević je svoju karijeru započela u emisiji “Sve za ljubav”, a kasnije i kao glas “velikog brata” u rijalitiju “Veliki brat”. Zatim je bila deo žirija televizijske emisije “Audicija” i kao voditeljka emisije “Pinkove zvezde” i “Pinkove zvezdice”.

Kasnije je bila voditeljka rijalitija “Farma” gde je menjala dotadašnju voditeljku Aleksandru Jeftanović, a nakon što su čelnici Pink tv-a uvideli njen veliki potencijal, dali su joj ulogu voditeljke rijaliti programa “Zadruga”.

U galeriji ipod možete pogledati fotografije Dušice Jakovljević sa početka karijere:

AUTOR: SVET

FOTO: ata images, youtube printscreen