Operacija Dušice Jakovljević
Svet

8 новембра, 2022 18:15

Lepota je dobila sasvim drugu dimenziju: Dušica Jakovljević otišla pod nož, sada je potpuno nova žena FOTO

Operacija Dušice Jakovljević ovog puta obuhvata ovu korekciju na licu 

Ulepšavanje kod plastičnih hirurga uzelo je maha kod brojnih dama sa javne scene, a estetskim korekcijama nije odolela ni Dušica Jakovljević. Popularna voditeljka je u poslednjih nekoliko godina značajno promenila svoj izgled, ali izgleda da je ipak želela još nešto da koriguje.

Pročitajte: Preko noći je porasla u prelepu crnku – Ćerka Dušice Jakovljević ukrala mami šou, svi je gledaju (foto)

Foto: Rajko Ristić

Naime, prema pisanju domaćih medija, Dušica se trenutno nalazi na jednoj privatnoj klinici, gde se podvrgla operaciji nosa. Rijaliti voditeljka se u više navrata osvrnula na estetske intervencije koje je radila.

Pročitajte: Estetske operacije Tamare Đurić – Evo šta je sve starleta uradila na sebi

Foto: Rajko Ristić

– Ja se jesam promenila, ali moje telo se menjalo, moje lice, kilaža i to se nekako drugačije raspoređivalo. Ja nemam 25 godina, ali imam energiju kao da imam 24, tako da zašto ne bih uradila nešto na sebi što ja želim? Sa druge strane, ja sam promenila svoj osmeh, tačnije uradila sam zube jer sam smatrala da to može još savršenije da bude… Smatram da je to vođenje računa o sebi, da ja sebi budem prijatnija, lepša, pa i da probam nešto što mi se ne svidi, ali sve to prođe za koji mesec – istakla je Dušica koju narod veoma ceni i poštuje zbog njene harizme i neverovatne profesionalnosti.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello! / SVET

FOTO: ATA images