Kako se slažu Prija i Brena
Svet

October 11, 2023 22:00

By

Njoj može da zahvali na svemu: Prijovićka otkrila da li su zagrljaji s Brenom u Areni bili laž

Kako se slažu Prija i Brena konačno isplivalo

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović rasprodala je karte za četiri Arene u Zagrebu, a sada je zakazala i peti koncert u hrvatskoj prestonici. Pevačica je u intervjuu za hrvatske medije sada pričala o svojim uspesima, a tom prilikom je progovorila o Lepoj Breni, a kako je rekla, ona joj je kao majka.

Kako se slažu Prija i Brena

ATA images

Na samom početku intervjua Aleksandra je progovorila o svom uspehu, s obzirom na to da nijednoj pevačici to do sada nije pošlo za rukom.

– Meni je to iskreno neverovatno, mnogi zaslužuju 5, 10 i 15 arena. Ali došlo je neko novo vreme, neke nove generacije. Ponosna sam, srećna. Ovo je neverovatan uspeh. S obzirom na to da znam da me publika u Hrvatskoj puno voli, bila sam sigurna za prvu rasprodaju.

Pročitajte Najemotivnija noć u životu Aleksandre Prijović – U suzama počela i završila koncert (foto)

– Kada je Zagreb u pitanju i generalno Hrvatska, ne postoji mesto iz kojeg nisam dobila poruku. To je meni najfascinantnije – rekla je Aleksandra na početku, a onda otkrila ko joj je od pevačica iz Hrvatske čestitao.

Kako se slažu Prija i Brena

Ata images

– Jelena Rozga. Znamo se. Ja sam bila na njenom koncertu u Beogradu. Čestitala mi je, ona je toliko divna i mila jedna žena koju ja stvarno jako poštujem – rekla je pevačica.

Kako se slažu Prija i Brena

ATA images

Aleksandra je priznala da li uči od Lepe Brene i kolika joj je ona podrška u svemu.

– Jako je velika čast i sreća kada te može posavetovati jedna legenda. Ona je uz mene. Uvek je bila tu za mene što god je trebalo…

Porčitajte Filip gledao sve iz prikrajka – Evo ko je Priju čvrsto držao za ruku, nije suprug FOTO

– Brena je zaista posebna. Pritisak je bio u početku kada sam krenula. Kada stalno pričamo, postane sve normalno. Ja nju ne gledam kao Lepu Brenu, nego kao svoju majku – rekla je pevačica koja obožava Brenu. Samim tim potvrdila je da su suze i zagrljaju u Areni bili iskreni i od srca…

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić