Odnos Lepe Brene i Aleksandre Prijović
Svet

10 Januara, 2023 11:33

Trljaćete oči u neverici: Moguće da su Brena i Prija u srodstvu, ova slika podelila javnost FOTO

Brenina slika iz mladosti šokirala, jako liči na Priju

Naime, pevačica Lepa Brena obožava da evocira uspomene i trudi se da ne zaboravi period pre velike popularnost. Brena je pre nekoliko godina sa svojim pratiocima podelila fotografiju iz svoje prve lične karte, koju je izvadila kada je napunila 18 godina.

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

Haljina Lepe Brene

Foto: ATA images

Na pomenutoj fotografiji se vidi da je Brena imala tamniju kosu, a ne plavu. Pevačica se tek kasnije ofarbala u plavu, koja je danas njen zaštitni znak. Komentari ispod objave samo su se nizali, a mnogi ističu da je ona prirodna lepotica kojoj tamna kosa mnogo bolje pristaje.

Pročitajte: Lepa Brena se suočila sa bolešću od koje žene najčešće umiru – Šokirala sam se kad su mi rekli, obuzeo me strah

Youtube Screenshot

Ipak, fanovi koji su veliki ljubitelji Brene i Prije bili su toliko kreativni da su uporedili ovu slike folk dive sa Prijom koja je, kako kažu slično izgledala pre korigivanja lica. Tanke usne, obrve i oči podsetile su na nekadašnji izgled Aleksandre Prijović, toliko jako da su se našalili da su njih dve možda u nekom srodstvu.

Naravno, to je bila samo šala, ali da je sličnost velika kao i lepota, složićete se d aipak jeste.

Pročitajte: Zar ovako velika zvezda izlazi na ulicu – Aleksandra Prijović u izdanju koje je sve zaprepastilo FOTO

Podsetimo, Lepa Brena često oduševi stajlingom i modnim kombinacijama. Tokom karijere je imala pregršt haljina koje su zasenile sve. Za doček ove 2023. godine odabrala je crno-zlatnu kombinaciju koja će se dugo pamtiti. U pitanju je duga uska crna haljina koja je savršeno istakla njenu figuru. Međutim, zlatna aplikacija na njoj predstavljala je golo žensko telo, što je izazvalo mnogo komentara.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić