Odluka Karleuše i Duška o razvodu
Svet

January 16, 2022 11:09

By

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića otkrila KAKVA JE SAD ATMOSFERA u porodičnom domu!

Iako je od porodične drame i vesti da je Duško Tošić oboleo od korone prošlo tek nekoliko dana, atmosfera u njihovom domu opet je vesela.

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića promenila stajling!

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića pohvalila se svojim novim stajlingom i na društvenim mrežama pobrala sve komplimente. Nika je snimila zanimljiv Tik Tok video, a na kom ima bukvalno plavu kosu što je mnoge oduševilo.

VIDEO POGLEDAJTE NA OVOM LINKU!

Inače, Nika je veoma lepa i svestrana devojčica koja čak trenira fudbal, ali uprkos tom hobiju, mama tvrdi da je Nika njena mezimica.

jelena karleusa

ATA Images

Nika je inače poznata i na društvenim mrežama i generalo u javnosti kao izuzetno interesantn i posebno dete, ako tako mogu da kažem. Smatrama da je jako inteligentna i iz te njene inteligencije izlazi vrlo zrela duhovitost, a kada je duhovita jako je duhovitia, a kada je ozbiljna i kada piše, ona to jako ozbiljno radi. Ne ide uz dete koje ima tako malo godina. Nekada mi je  žao što 24 sta nemam kamere u kući da snimim šta Nika priča kakvi su joj stavovi na temu politike, pa nadalje, društvene, socijalne pravde – izjavila je svojevremeno Jelena Karleuša.

PROČITAJTE I… Ovo niko zna! Ceca je bila uzor Jeleni Karleuši, a onda se desilo nešto strašno. Evo ko je kriv!

FOTO: Instagram printscreen