Jelena KArleusa
Scandal

January 14, 2022 16:00

By

Da se NAJEŽIŠ! Ove REČI Jelene Karleuše prethodile su porodičnoj drami sa suprugom Duškom Tošićem!

Iako je Jelena Karleuša u Novu godinu ušla u velikom stilu glamuroznim performansom na bini ispred Skupštine Srbije, trijumf je pao u senku porodične drame. Šta se tačno desilo u njihovom domu ni Jelena ni Duško ne otkrivaju, ali njenim u izjavama na temu braka i supruga Duška Tošića samo nekoliko dana ranije, mogla se naslutiti doza sete i usamljenosti.

Ove reči Jelene Karleuše prethodile su porodičnoj drami

U prazničnom broju magazina Hello Jelena je u velikom intervjuu Jelena karleuša je priznala:

Koliko god da sam u braku, on traje isključivo zato jer sam ga ja održala. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se.

Karleuša i Duško Tošić

Bojan Vuković

Mnogima koje je obožavaju i podržavaju bilo je čudno, ali i pomalo tužno što na pitanje da li postoji neko kome može da kaže sve, a da je on uvek razume i opravdava, ona nije ni pomenula supruga sa kojim je u braku skoro 15 godina. Odgovor je glasio:

Moja tetka, Divnina rođena sestra, sada je neka vrsta njene zamene u mom životu. Zatim, tu su moji najbolji prijatelj Zoran, Divnina najbolja prijateljica Vesna i njen sin Stefan, prijateljica Jovana… Mala, ali odabrana ekipa – navela je Jelena Karleuša.

PROČITAJTE I… Karleušu će ovo ZABOLETI! Majka Duška Tošića rekla šta misli o snaji!

FOTO: RAJKO RISTIĆ