jk printscreen
Svet

16 Novembra, 2021 16:51

Jelena Karleuša KONAČNO progovorila o svom braku! Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa!

Uprkos brojnim afrema, pričama o razvodu, navodnim krizama u braku pevačica Jelena karleuša skoro nikad nije govorila o svom mužu Dušku Tošiću javno. Karleuša jeste u nekoliko navrta putem društvenih mreža pokazivala da je njihov brak čvrst, ali retko je govorila o svom suprugu javno.

Jelena Karleuša KONAČNO progovorila o svom braku!

Sada, kada je najvaljen nastup Jelene Kareluše, sa Marijom Šerifović i Saraom Jo za doček Nove godine, ispred Skupštine, JK je otkrila i šta će njen suprug raditi u najluđoj noći.

Ona je istakla da će u njenoj više od dve decenije dugoj karijeri ovo biti prvi put da nastupa za sve građane Beograda u najluđoj noći zbog čega je uzbuđena, ali i da će to ujedno biti i prilika da njene naslednice Atina i Nika zapamte mamu u posebnom izdanju.

Jelena Karleusa

Upitana da li će se na tom nastupu pojaviti i njihov otac i njen suprug Duško, pevačica je izrazila uverenje da nema razloga da se dogodi drugačije.

Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine – poručila je Jelena za STORY.

FOTO: IVAN VUČICEVIC/ PRINTSCREEN