Skinuo se Duško Tošić
Svet

14 Januara, 2022 12:48

Duško Tošić u TEŠKOM STANJU zbog korone! Objava Jelene Karleuše ZGRANULA sve!

Duško Tošić, fudbaler bivši reprezentativac Srbije, bori se sa koronom samo nedelju dana nakon skandala koji je odjeknuo za Božić. Mediji su preneli da se Duško Tošić juče testirao i da je pozitivan na korona virus, kao i da je trenutno u veoma lošem stanju. Majka Duška Tošića veoma je zabrinuta za sina, posebno je rmediji pišu da mu je korona zahvatila i pluća, koga je svašta zadesilo u veoma kratkom roku.

Duško Tošić u TEŠKOM STANJU zbog korone! 

Kako piše magazin Hello Tošić ima teži oblik kovida, sa upalom pluća. Nije poznato kako i gde se zarazio, ni da li je hospitalizovan. Podsetimo. Tošića je supruga Jelena Karleuša prijavila zbog navodnog nasilja u porodice 7. januara na Božić, a sada je usledila nova drama.

Iako su mnogi očekivali da se Jelena Kareluša oglasi na Instagramu rečima podrške suprugu, kao što je do sada činila, njena reakcija je izostala. Međutim, u jeku skandala, i sada Duškove bolesti, Karleuša je na svom storiju obajvila poseter za najavu koncerta u Dubaiju, zakazanim za nedelju dana.

JK koncert Dubai

Pre nego što se razbole, o navodnom šamaranju i pljuvanju supruge Tošić se kratko obratio javnosti na svom Instagramu.

Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudio da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišlotine i sačekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene –napisao je Tošić na Instagramu.

Prema pisanju medija, Tošiću je najpre izrečena kazna zabrane prilaska od 48 sati, ali je ona zatim, na zahtev tužilaštva, promenjena u 30 dana.

PROČITAJTE I… Zavrteće vam se u glavi od Duškovog bogatstva! Otkrivamo šta će Karleuša dobiti u slučaju razvoda!

FOTO: RAJKO RISTIĆ