Svet

22 Januara, 2022 20:00

Ovo je odgovor JK na priče o Duškovom neverstvu!

Pop diva, Jelena Karleuša zapalila je sinoć Dubai svojim spektakularnim nastupom. Naime, pevačica je otputovala, kako bi izbegla zimske dane u Beogradu a i tračeve nakon niza optužbi na račun njenog supruga, nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića i tvrdnji domaćih medija da je u tajnoj vezi sa mladom preduzetnicom i ćerkom Željka Šašića i Jelenine bliske prijateljice Sonje Vukasanović, Sofije Šašić.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Jeleni  je pripala čast da nastupi u jednom od najekskluzivnijih mesta u svetu sinoć, te je održala koncert u najvećem svetskom plutajućem noćnom klubu u Dubaiju, na mestu gde su pre nje nastupale samo svetske face, a kako saznajemo u publici su se našli i pripadnici svetskog džet seta. Ovaj klub je po samom otvaranju bio predmet pisanja svetskih medija. Naime, ulaz na nekadašnji slavni britanski prekookeanski brod, koji je ubrzo postao noćni klub u Dubaiju je prema navodima svetskih medija moguć samo uz prethodnu rezervaciju stola i obaveznog plaćanja pića u visini od 1100 dolara. Prema ranijim pisanjima, najveće boce šampanjca na njemu koštaju više od 100.000 dolara. A na jedno ovakvo mesto je stigla i JK, i to u svetskom stilu.

Kako ovih dana mediji prate svaki korak Jelene Karleuše i njenog supruga Duška zbog porodične drame koja je nastala na Božić, te je Karleušin dolazak izazvao pažnju i  u Dubaiju, pa se među posetiocima moglo videti i prisustvo stranih novinara, ali i producenata, kojima je diva nakon ovakvog nastupa još više „zapala“ za oko. Kako to uvek biva uz JK, i u Dubaiju je sve prštalo od energije i impozantnih prizora, a ko zna – možda se pop zvezdi nakon ovog spektakularnog nastupa otvore neka nova vrata, jer je uz vrhunski muzičko-scenski spektakl, Karleuša priredila dva sata nezaboravnog provoda za sve goste.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Koncertu je kao i uvek krajnje profesionalno pristupila, a sa sobom iz Srbije u Dubai povela je svoj tim saradnika, baš kako to rade i svetske zvezde. Društvo na bini joj je pravilo čak šest plesačica, a scenom je dominirala pink boja. I sama JK je bila u roze kostimu, a pevačicin stajling specijalno za ovu priliku je radio dizajner iz Pariza. Uz ogroman detalj na glavi, vatrena JK je podsećala na plesačice brazilskih karnevala. Još jednom pop diva je dokazala da  i dalje prkosi tračevima i skandalima koji mediji pišu o njoj.

Pročitajte: Jelena Karleuša ponovo nevina!? Evo šta je uradila sa sobom!

Društvene mreže danas su preplavljene fotografijama nastupa balkanske dive, a kako u svemu što radi ima podršku svojih obožavatelja i kolega, pa tako i danas, dan nakon nastupa možemo zapaziti hvale i komplimente u komenatarima na njenom Instagram nalogu.

A nakon velikog uspeha, poput prave dive, Jelena je podelila kako uživa i odmara u luksuzu, te na taj način pokazala da ne haje za medijske tračeve.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Posle presude za Šabanovo ubistvo, Šaulićima stižu milioni!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES