Svet

20 Januara, 2022 21:00

Izostala čestitka od Jelene!? Duško proslavio rođendan na ovom mestu u Vojvodini!

Domaća javnost i dalje bruji o odnosu i braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, budući da je pevačica svog supruga prijavila da ju je navodno pljunuo, a potom i ošamario u domu porodične kuće na Dedinju, na najradosniji pravoslavni praznik, Božić.

Duško proslavio rođendan na ovom mestu u Vojvodini!

ATA/IMAGES

Naime,  nekadašnji fubaler, Duško Tošić je već danima u centru pažnje domaćih medija, kako je juče proslavio 37. rođendan i to u muškom društvu, javnost je zapazila da je čestitka njegove supruge Jelene, izostala.  Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta ga nije slavio u krugu porodice, već među prijateljima. Rođendan je kako vidimo, proslavio u rodnom Zrenjaninu, u jednom luksuznom restoranu.

Veoma šokantna činjenica je da na proslavi nije bilo nijedne ženske osobe, već je fudbaler bio okružen kako kolegama, tako i poslovnim saradnicima i prijateljima. Kako se vidi na društvenim mrežama, na žurki je bilo prilično veselo, orila se muzika do kasnih sati i u litarima su se pili šampanjac i ostala skupocena pića. Palile su se prskalice i bacale raznobojne konfete, a pristigla je i velika rođendanska torta sa figurama u obliku fudbalske lopte.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

U veselom društvu ovoga puta nije se našla Duškova supruga Jelena Karleuša, što i ne čudi, obzirom na to da je Tošić dobio zabranu prilaska pevačici na 30 dana, nakon što je  fizički nasrnuo na nju 7. januara u njihovom domu na Dedinju.

ATA/IMAGES

Podsećamo, Jelena Karleuša je baš juče spakovala kofere i otputovala za Dubai, gde je sutra očekuje nastup.
Ono što je sve iznenadilo jeste to što Tošićeve ćerkice, Atina i Nika, nisu sa tatom proslavile njegov rođendan, a u moru čestitki koje su stigle fudbaleru na njegovom Instagram nalogu, izostale su upravo one od njegovih mezimica.

dusko tosic i jelena karleusa

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Ličilo je na bajku, a sada je kraj: Joksimovići se razvode!?

 

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM