Svet

20 Januara, 2022 18:00

LIČILO JE NA BAJKU, A SADA JE KRAJ: Joksimovići se razvode?!

Veoma glasno se šuška da je glumac Saša Joksimović, koga gledamo u aktuelnoj seriji „Igra sudbine“, stavio tačku na svoj brak sa prelepom Nevenom.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, bračni par koji važi za najidealaniji par domaće javne scene, jer žive pravu i ljubavnu porodičnu bajku već godinama, zajedno  je više od 20 godina, a i sam glumac veoma često na svom Instagram profilu pokazuje koliko voli svoju suprugu Nevenu Ranković Joksimović, a kruna njihove ljubavi je njihov sin, Ilija. Međutim, veoma su glasne spekulacije da je bračni par Joksimović navodno stavio tačku na svoju ljubav. A ove informacije su isplivale u javnost kada je glumac objavio fotografiju sa zanosnom i lepom plavušom, a u opisu objave napisao:

-Konačno slobodan – pohvalio se glumac na svom Instagram nalogu. S obzirom da im ovo nije prva kriza u braku,  jer su Saša i Nevena navodno već prebrodili jednu krizu, nakon koje su se pomirili i ojačali svoj brak i ljubav.

LIČILO JE NA BAJKU A SADA JE KRAJ

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsećamo, glumac je otvoreno govorio o odnosu sa bratom, Željkom Joksimovićem, porodici i prinovi koju priželjkuje sa suprugom Nevenom, u intervjuu za magazin „Story“.

Na pitanje da li mu smeta kada ga etiketiraju kao brata Željka Joksimovića

– Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju svoj posao da rade kako treba. Novinare samo jednom upozorim, nakon toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi ‘prikolice’ i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom.

Na pitanje da li je blizak sa svojim bratom i da li praktikuju porodična druženja, glumac je odgovorio da se ne druže porodično.

– Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično – rekao je Saša, a potom se nadovezala i njegova supruga Nevena, sa kojom ima sina Iliju

– Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna – rekla je Nevena.

Kako je prošle godine ovaj par prošao kroz veoma ličan i težak period jer su se suočili sa gubitkom bebe, ali ne gube nadu da će uskoro doći do  proširenja porodice.

– Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli – rekla je Nevena Joksimović.

– Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu – istakao je glumac za „Story“.

Pročitajte: Nova snajka u porodici Đoković progovorila o trudnoći!

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM