Kuća Jovane i Željka Joksimovića svet portal svet
Svet

February 6, 2024 20:55

By

Jovana se sad baškari u ovoj raskošnoj vili, a evo u kakvom stanu je odrastala (foto)

Kuća Jovane i Željka Joksimovića je čist luksuz

Čuveni kantautor Željko Joksimović i voditeljka Jovana Joksimović pre nekoliko godina kupili su luksuznu vilu koja je, ako je suditi po fotografijam koje s vremena na vreme objavi pevačeva ćerka Mina, čist luksuz. Kuća Jovane i Željka Joksimovića koštala je, kako se ranije pisalo, dva i po miliona dolara, a poznati par je uložio novac i u njeno renoviranje.

Kuća Jovane i Željka Joksimovića svet portal svet

Instagram

Iako Mina ima svoj dom, ona dosta vremena provodi u kući svog oca, gde naročito uživa u letnjim danima, pored ogromnog bazena, koji je omiljeno mesto za uživanje i Željkove dece koju je dobio sa Jovanom.

Pročitajte Dok Jovana i Željko žive u vili od dva i po miliona evra, dom njegove ćerke je ovakav

Željko je s porodicom, inače, godinama živeo na Vračaru, ali je nakon rođenja najmlađih članova, bliznakinja Ane i Srne, počela potraga za komfornijim domom. A, sve ono što im je bilo potrebno pronašli su u vili na Senjaku, koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

Kuća Jovane i Željka Joksimovića svet portal svet

Instagram

– Malo je poznato da je voditeljka odrastala u veoma poznatom beogradskom kraju, na Dorćolu.

– Ono na šta sam ponosna je što su generacije familije mog oca i moje majke Beograđani, svi su ovde rođeni, čak i čukunbaba. Osećali smo neku vrstu privilegije što smo mogli da živimo u pradedinom stanu na Dorćol – otkrila je nedavno Jovana, a prenosi Hello!.

Pročitajte Dvorište kao iz bajke – Majka Željka Joksimovića otkrila kako uživa u pravoj oazi mira 

– Mama mi je uvek govorila da vodim računa jer, iako sam vukovac, na fakultetu će svi iz unutrašnjosti da me prestignu. Meni to tada nije bilo jasno, ali činjenica je da se mi Beograđani uljuljkamo. – Moji roditelji su imali divne plate i mi nismo imali za čim da grizemo – rekla je svojevremeno Jovana u emisiji “Iz profila”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Joksimović (@minajokssimovic)

 

Jovana je otkrila i da iako je Beograđanka i jedinica nije bila razmažena.

– Roditelji su me terali i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet. Mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je bilo potpuno drugačije. Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu, pa su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena iako sam jedinica! I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, zaključila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš – zaključila je Jovana tada.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM