SERIJA IGRE SUDBINE
Star

29 Decembra, 2021 19:00

STROGO POVERLJIVO! EVO ŠTA ČEKA JUNAKE „IGRE SUDBINE” U 2022. GODINI!

Pre nego što dočekate novu 2022. godinu, obavezno trknite do kioska kako biste bili pripremljeni za ono što nam ona donosi. Naime, od četvrtka, 30. decembra, na trafikama širom zemlje i regiona moći ćete da nabavite specijalno izdanje magazina TV Novele – HOROSKOP ZA 2022. GODINU. Kao što sam naziv kaže, u njemu vas čeka najdetaljnija astrološka prognoza za narednih dvanaest meseci. Ali, to nije sve!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

Pored toga što ćete moći da saznate šta su zvezde pripremile vama, na stranicama magazina HOROSKOP moći ćete da pročitate i šta čeka vaše omiljene glumce iz sapunica. Milica Milša, Luka Raco i Olja Lević posmatraju vas s naslovne strane, a sigurni smo da vas zanima šta je to što u godini pred nama čeka junake „Igre sudbine”. Tu su i Ozge Jagiz, Gokberk Demirdži, Sila Turkoglu, Halil Ibrahim Džejhan, Ozge Gurel… Zato požurite do kioska!

 

Osim klasičnog horoskopa i detaljne prognoze iz meseca u mesec, u ovom speccijalnom izdanju magazina TV Novele čeka vas i numerološka prognoza, ali i tumačenje prema kineskom horoskopu – po godini rođenja odredite jeste li Pas, Pacov, Zmija, Zec ili neka druga životinja, a onda pročitajte šta vam donosi 2022. godina.

 

To, naravno, nije sve! Za sve čitaoce koji kupe magazin pripremili smo mali poklon – KALENDAR za 2022. sa junacima sapunice „Kolo sreće”. Svaki put kad budete proveravali datum na njemu, srešćete se sa Marom, Bojanom i Gocom Raketić! Za ljubitelje turskih serija, tu je poster sage „Pun mesec”, koju gledamo na TV Prva.

 

A budući da su zimski praznici vreme darivanja, odlučili smo da se tu ne zaustavimo! Svi koji nabave specijalno izdanje TV Novela HOROSKOP potencijalni su dobitnici autobiografije turskog glumca Džana Jamana, koja je nedavno izašla u Italiji. Budite među prvima u Srbiji koji će dobiti priliku da zavire u njegov intimni svet (knjiga je štampana na luksuznom papiru i prepuna je njegovih fotografija iz detinjstva i rane mladosti, koje nikad ranije nisu objavljene).

 

Dakle, prošetajte do najbliže trafike i nabavite svoj primerak magazina TV Novele HOROSKOP! Uzgred, na trafikama vas čeka i redovno izdanje TV Novela, pa ako ga još niste nabavili, pravo je vreme da to uradite. Ako jeste, sigurni smo da s nestrpljenjem čekate 3. januar, kada će se na trafikama pojaviti naredni broj!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

 

 

 

AUTOR: TV NOVELE

FOTO: ALEKSANDAR KRSTOVIĆ/PROMO