TV Novele
Svet

December 7, 2023 09:00

By

ŠOK OBRT: Jaman napustio Fatalnu ljubav, ali sada se vraća

Stigle su nove TV Novele

Naša publika na TV Pink trenutno gleda finalne epizode treće sezone serije Fatalna ljubav – ako ste vi među vernim gledaocima te serije, uskoro bi trebalo da vidite scenu u kojoj Nana i Jusuf ostavljaju Jamana da iskrvari na smrt. To je ujedno poslednja scena koju je Halil Ibrahim Džejhan snimio pre nego što je potpisao ugovor za glavnu ulogu u novoj seriji Prljav veš u kojoj trenutno igra, piše magazin TV Novele u novom broju, koji vas čeka na svim kioscima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emanet (@emanetkanal7)

Međutim, produkcija tog projekta uveliko razmišlja o tome da mu uruči otkaz jer je njegovo ponašanje prema kolegama praktično postalo nepodnošljivo. Međutim, ako se to desi, za zgodnog glumca nema zime budući da su producenti „Fatalne ljubavi” već kontaktirali s njim i rekli mu da su mu njihova vrata otvorena i da, ukoliko poželi, ponovo može da se nađe u koži Jamana Kirimlija! Izvor blizak rukovodstvu produkcijske kuće Karamel Yapim, koja snima „Fatalnu ljubav”, objašnjava kako su zapravo otpočeli tajni pregovori o Halilovom povratku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

– Producenti su čuli da Halil pravi probleme na setu nove serije, znaju da je pred otkazom i odlučili su da mu ponude da se vrati u seriju koja ga je proslavila. Čak će i honorar biti veći od onog koji je dobijao pre nego što je otišao”, priča izvor. Ono što mnoge buni jeste pitanje kako će se Jamanov lik pojaviti u seriji ako je umro na kraju treće sezone. Izvor ima spreman odgovor na to pitanje. „Ako pogledate finalnu scenu treće sezone, videćete da on nije umro – Nana i Jusuf su otišli, ali on ih je posmatrao otvorenih očiju. Dakle, živ. To je poslednji put da smo ga videli. Nije bilo sahrane, što znači da je sasvim moguće da je preživeo Otrovljevo ranjavanje – priča on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emanet (@emanetkanal7)

Vreme će pokazati hoće li Halilovi pregovori sa produkcijom uroditi plodom i da li ćemo ponovo gledati Jamana u „Fatalnoj ljubavi”, a vi najsvežije vesti iz sveta sapunica čitajte svakog drugog ponedeljka u magazinu TV Novele.

Novi broj je već na kioscima, pa požurite po svoj primerak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

AUTOR: SVET

IZVOR: TV Novele

FOTO: Karamel Yapim/Ecchorights, TV Novele promo, Instagram