TV Novele
Svet

December 9, 2023 09:00

By

NAJSTROŽE ČUVANA TAJNA: Nalan iz Nevine krije da je trudna

Stigle su nove TV Novele

Do pre samo nekoliko nedelja se pričalo da Burdžu Biridžik želi da se razvede od svog supruga i menadžera Emrea Jetkina i to zato što on pokušava da kontroliše svaki aspekt njenog života – slično kao što je Feride radila Nalan u seriji „Nevina”, čija je Burdžu bila glavna zvezda. Međutim, čini se da od razvoda ipak nema ništa – supružnici su potražili pomoć bračnog terapeuta, a Burdžu je, kako se priča, ostala u drugom stanju, piše magazin TV Novele u novom broju, koji možete naći na svim kioscima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Novi broj je već na kioscima, pa požurite po svoj primerak!

„Kada je Burdžu suočila Emrea sa svim njegovim manama i posesivnošću, on je shvatio gde greši. Obećao je da će se promeniti, ali pošto je obećanje smetnuo s uma, Burdžu je tražila od njega da krenu na bračnu terapiju, na šta je on, nemajući kud, pristao. Razgovori sa terapeutom urodili su plodom – oboje su shvatili šta treba da rade kako bi unapredili svoj brak, a Emre je zaista počeo da se menja. Nedugo potom, Burdžu je saznala da je u drugom stanju, ali to skoro nikom nisu rekli jer valja ćutati o takvim vestima dok ne prođe krizni period, odnosno dok lekar ne potvrdi da je sa bebom sve u redu. U svakom slučaju, sigurno će uskoro objaviti srećne vesti jer oni nisu od onih parova koji bi krili tako nešto duže nego što je potrebno”, kazao je izvor.

TV Novele

OGM Pictures/Ecchorights/TV Pink promo, TV Novele promo

Podsećamo, Biridžikova je odlučila da napravi pauzu u karijeri nakon „Nevine” jer ju je lik Nalan mentalno uništio (mada se priča da ju je muž naterao da se udalji od kamera), a kako stvari zasad stoje, nećemo je uskoro ponovo videti na malim ekranima.

AUTOR: SVET

IZVOR: TV Novele

FOTO: OGM Pictures/Ecchorights/TV Pink promo, TV Novele promo