Svet

20 Januara, 2022 17:00

NOVA SNAJKA U PORODICI ĐOKOVIĆ PROGOVORLA O TRUDNOĆI!

Direktor Serbia Open turnira i mlađi brat najboljeg tenisera sveta, Đorđe Đoković i atraktivna voditeljka Saška Veselinov, ne odvajaju se jedno od drugog i realizuju ideje koje će im ovu godinu učiniti još lepšom i sadržajnijom kada je njihov emotivni odnos u pitanju.

SAŠKA VESELINOV

ATA/IMAGES

Naime, srce najmlađeg od braće Đoković osvojila je Saška, voditeljka jedne sportske televizije i nekadašnja prva pratilja Miss YU takmičenja. Đorđe i Saška su u vezu ušli pre skoro godinu dana, a žive zajedno, kako saznajemo, od pre tri meseca.a javnost je tek nedavno saznala za njihovu romasu iako su oni već neko vreme u srećnoj vezi. Njih dvoje ne kriju od javnosti da uživaju u ljubavi, te su Novu godinu dočekali u Marbelji, gde su u isto vreme bili  Novak i njegova supruga Jelena sa decom, kao i brat Marko.

ATA/IMAGES

Podsećamo, kada su Srđan i Dijana u Beogradu ispred Skuštine organizovali proteste povodom aktuelnih dešavanja u Australiji, Saška je bila u prvim redovima sa porodicom Đoković i pružala punu podršku prvom reketu sveta, a takođe je podršku pružala i preko svojih društvenih naloga. Budući da je čitava porodica Đoković upoznala izabranicu Đorđa, mnogi su se zapitali da li će uskoro ozvaničiti vezu. Ipak, oboje o tome i dalje mudro ćute, a nedavno se u javnosti spekulisalo da će u njihov dom doći još jedan član porodice, te je Saška odlučila da progovori o trudnoći i razjasni o čemu se radi.

NOVA SNAJKA U PORODICI ĐOKOVIĆ PROGOVORLA O TRUDNOĆI!

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako saznajemo, Đorđe i njegova nova devojka planiraju da kupe psa, te će on biti novi član njihove porodice. Atraktivna manekenka i voditeljka već ima jednog ljubimca, papagaja, a sada im stiže i pas, budući da ga već dugo priželjkuju.

ATA/IMAGES

Pročitajte: Bivši verenik Adreane Čekić završio u zagrljaju njene koleginice!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES/PRINTSCREEN/INSTAGRAM