Scandal

20 Januara, 2022 12:20

Bivši verenik Andreane Čekić završio u zagrljaju njene koleginice!

Marko Milošević, bivši verenik Andreane Čekić, u poslednje vreme se sve češće može videti u društvu Džidže, ćerke Dragana Stojkovića Bosanca. Pre oko dva meseca, pevač Srećko Krečar objavio je snimak na kome se vidi kako Džidža i Marko nazdravljaju, a sada su uhvaćeni i u zagraljaju.

Naime, Džidža je na snimanje Grandove emisije došla u pratnji Marka. Iako smo u prvi mah pomislili da su možda poslovni saradnici i prijatelji, po pogledima i zagrljajima koje su razmenjivali, ne bi se baš moglo reći da je tako.

Bivši verenik Andreane Čekić završio u zagrljaju njene koleginice!

Ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje razvijati, kada Andreana Čekić, Miloševićeva bivša verenica, vidi kako Marko grli njenu koleginicu. Poznavajući njen temperament, verujemo da će imati šta da kaže na ovu temu.

Podsećamo, Marko je zbog Andreane ostavio suprugu, a potom je s pevačicom imao i više nego burnu vezu.

Prva njihova svađa, koja je izašla u javnost, desila se u Budvi 2019. godine, kada je pevačica izostala sa nastupa, da bi kasnije izašla u javnost sa pričom kako se “posekla dok je pila vodu, jer joj je ispala čaša”. Posle Budve, usledila je Amerika i novi skandal. Na turneji na kojoj je Andreana bila sa bendom, izbila je velika neprijatnost tokom jedne od proba i to pred članovima benda. Tada ju je Marko navodno pljunuo u lice i pocepao joj majcu. Ipak, ona mu je to oprostila i kasnije čak priznala da je bilo svađe, ali ne i tuče.

Međutim, par je u maju prošle godine, definitivno stavio tačku na svoju ljubav.

 

PROČITAJTE I… Dalilin otac ljut na Dragojeviće: „Dejanovi roditelji hoće da ga razdvoje od Dalile!“


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN