Nataša Bekvalac
Svet

1 августа, 2023 08:00

By

Nova ljubav u životu Nataše Bekvalac: Otkriveno ko je tajanstveni muškarac kome je Nata rekla DA FOTO

Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac u Omnii prepričavaće se

Da na našoj estradi ipak postoji solidarnost i iskrena podrška, pokazale su nedavno Aleksandra Prijović, Tea Tairović i Sanja Vučić, kada su u klubu “Omnia” na bini neplanirano udružile snage pevajući hitove jedna od druge. Koliko je bitna ženska solidarnost govori i novi film “Barbie” o kom bruji cela planeta.

Pročitajte Nataša Bekvalac ostarila preko noći, sustigle je godine – Evo kako izgleda pop zvezda kada konačno spadnu maske FOTO

Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac

Naša domaća barbika Nataša Bekvalac zbog obaveza ovog leta još uvek nije uspela da pogleda film koji se trenutno najviše komentariše na društvenim mrežama:

Pročitajte Posle dve devojčice, dečak – Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO

Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac

– Nisam ga još uvek pogledala. Non-stop sam na putu ali se nadam da ću uskoro odvojiti vreme za to.

Na njenom nastupu u klubu “Omnia” u Budvi, Nataši je od nepoznatog muškarca stigao buket cveća i poklon. S obzirom da je pevala kada joj je uručen poklon, Nataša nije uspela da se odmah zahvali misterioznom muškarcu. Taman kada smo pomislili da se radi o novom Kenu u životu srpake Barbie, Nataša je otkrila da je buket i poklon po dotičnom gospodinu, poslala njena koleginica Andreana Čekić.

Pročitajte Brutalno i bez dlake na jeziku, Nataša Bekvalac – O očevima mojih ćerki ništa lepo nemam da kažem

Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac

– Da, tačno je ja sam poslala cveće. Nata je predivna, tako da sam ja posle svog koncerta otisla na njen, koji je u “Omnii” počeo kasnije. Nikakav povod, cista kolegijalnost – rekla je za Svet Andreana Čekić, koja kao i većina njenih kolega ovog leta pretežno boravi u Crnoj Gori.

Pročitajte Pronašla je srodnu dušu – Nataša Bekvalac uslikana u Novom Sadu sa nepoznatim mladićem, grle se jako FOTO

Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac Iznenađenje na nastupu Nataše Bekvalac

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: IRENA KLEIN

FOTO: Ognjen Gregović