Starija ćerka Nataše Bekvalac
Svet

June 10, 2023 12:30

By

Strašna istina ju je zaledila: Nataša Bekvalac očajna zbog Hane, majčino srce ovo neće izdržati FOTO

Starija ćerka Nataše Bekvalac mamina je kopija

Nije nepoznanica da Nataša Bekvalac uživa u odrastanju njenih naslednica i da ne dozvoljava da muška figura tek tako ušeta u njhov ženski svet. Novosadska barbika u potpunosti je posvećena Hani i Katji a neretko ističe da je roditeljstvo u njenom slučaju veoma izazovno jer ima malu devojčicu i sada već devojku koja hrabro korača kroz pubertet.

Pročitajte: Pronašla je srodnu dušu – Nataša Bekvalac uslikana u Novom Sadu sa nepoznatim mladićem, grle se jako FOTO

Starija ćerka Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Starija ćerka Nataše Bekvalac, mnogi kažu, ista je slavna majka iz mlađih dana. Hana Ikodinović prelepa je mlada dama, koja svojim šarmom osvaja gde god da se pojavi, a poslednjih godina sve više do izražaja dolazi njen ukus za modu. Modne trendove, poput svake druge tinejdžerke, ona strogo prati, voli džins, šire haljine, patike, ipak posebno mesto u njenom garderoberu zauzimaju široke pantalone nalik na trenerke, pa i same trenerke.

Pročitajte: Ponosno pokazala stomačić – Nataša Bekvalac na pragu pete decenije oduševila javnost FOTO

Starija ćerka Nataše Bekvalac

Instagram

Spojiti nespojivo, a opet izgledati moderno i šik Hanin je cilj i čini se da ona za sada u svojoj nameri da se modno izdvoji uspeva. Na Instagramu često objavljuje kako se obukla a je li dobro i interesantno odabrala najbolje svedoče komentari koje kasnije dobija. Uglavnom je reč o pohvalama, koje su pristigle na Haninu adresu i juče, kada je ona sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj pozira u maslinasto zelenom kompletu sa ogrtačem. Prvo što su svi primetili je da Hani kombinacija odlično stoji a potom i da je reč o sportskom looku ukombinovanom sa nekom vrstom pletenog džempera.

Pročitajte: Tuga jedne majke – Nataša Bekvalac sve čini da pomogne ćerki, terapije su neizbežne

Starija ćerka Nataše Bekvalac

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images