Pevačica Nataše Bekvalac
Svet

February 10, 2023 11:30

By

Nataša Bekvalac se bori protiv bolesti koja napada sve organe: Podršku joj pružaju porodica i ćerke

Zdravlje Nataše Bekvalac može biti narušeno ukoliko ne povede računa o ovoj navici

Nataša Bekvalac smatra da je dovoljno psihički ojačala da može da se uhvati u koštac sa svojim porocima. Uz podršku svog psihoterapeuta, ona je u procesu odvikava-nja od pušenja što joj jako teško ide.

Pročitajte: Emina više ništa ne krije – U zagraljaju muškarca koga je nekada ljubila Nataša Bekvalac FOTO

Prvo venčanje Nataše Bekvalac

ATA images

– Pored borbe sa kilogramima, jedna od najtežih borbi (a nije da ih nisam vodila) je borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle ja imam šifru – priznala je Nataša koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice. Inače, cigarete nisu jedini porok koji se vezivao za nju, jer svako malo, na slici je uhvate sa čašom vina.

Pročitajte: Iz doma Nataše Bekvalac ne stižu lepe vesti – Pevačica u veoma teškom stanju

instagram nataše bekvalac

Foto: ATA images

– Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar! Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati. Tad krenem da se smejem kao blesava. Ma ja sam jedan veseljak – kaže Nataša koja uz pomoć svog terapeuta polako ali sigurno svoj život dovodi u red piše naš SVET. 

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba, Nataša Bekvalac rekla da – Četvrta sreća, verujem da si ti moja srodna duša

Foto: ATA images

– U Srbiji je psihoterapija tabu-tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije. Ja sam žena iz javnog posla, gde vladaju razni pritisci, a ja plani ram da još dugo ostanem zdrava – rekla je Nataša za koju verujemo da će lavovski izboriti i ovu bitku do kraja.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: Blic tv printscreen