Nataša Bekvalac i Ceca svet portal
Svet

February 25, 2024 17:00

By

Njega kriju kao zmija noge: Cecu i Natašu umalo posvađao ovaj zavodnik, lep je kao bog i oženjen

Nataša Bekvalac i Ceca o ovom muškarcu ne vole da pričaju

Bivši maneken Vlada Vuksanović skrenuo je pažnju na sebe kada se se pojavio i pobedio u rijalitiju “Survajver”, a onda je na naslovne strane tabloida dospeo kao dečko Cece Ražnatović, a potom i kao verenik Nataše Bekvalac.

Nataša Bekvalac i Ceca svet portal

M.M./ATAImages

Nataša Bekvalac i Ceca bivšeg manekena ne spominju

Da je Vlada bio u kratkoj vezi sa Cecom Ražnatović pisalo se 2009. godine, a vezu sa Natašom Bekvalac je započeo 2012.
Prezgodni maneken harao je naslovnim stranama tabloida, ali ni on ni Ceca nikada nisu priznali da je među njima bilo nečeg više od prijateljstva.

“Ovo je prenaduvana priča i ja sam iznenađen šta se dešava i šta sve novine objavljuju”, branio se tada Vlada, a jednom je i objasnio zašto.

Pročitajte Ja dalje idem uzdignute glave – Haris više neće da štiti Melinu, rekao ko je kriv za razvod i zašto

“Ja sam maneken i student ekonomije sa prosekom 8.8 i ne želim da se moje ime provlači po novinama i da me pominju kao dečka Ceca Ražnatović. Zbog svega ovoga imam i problema u porodici. Ceca putuje na Kipar, ja u Šangaj gde ću živeti i raditi nekoliko meseci, tako da o navodnoj romansi nema ni pomena”, rekao je on tada, a nadovezala se i Ceca:

“Očigledno da oni koji nisu bili na mom rođendanskom slavlju imaju više informacija šta se tamo dešavala i ko je sve bio. Zato i nemam komentara na sve te priče.”

Nataša Bekvalac i Ceca svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Veza sa Natašom bila je javna, strasna i puna sukoba. Tada se pisalo da su se Nataša Bekvalac i Ceca umalo posvađale jer je Nataša u novinama videla njegovu sliku sa Cecom. Svi  su se nadali da će sa njim stati pred matičara, ali ljubav je pukla posle samo dve godine i par se razišao.

Nataša Bekvalac i Ceca svet portal

ATA images

Vlada nije dugo bio sam, a uskoro je pronašao i onu pravu. On je počeo da objavljuje slike sa prelepom Latinoamerikankom Dahianom u septembru 2018. godine, dok je bio u Grčkoj, a već u oktobru 2019. godine se oženio. Dva meseca kasnije postali su ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Valentina, a u međuvremenu su dobili i dečaka Teodora.

Pročitajte Kao Sofija Vergara – Supruga Vlade Vuksanovića promenila imidž, nećete je prepoznati (FOTO)

Srećni par ne krije koliko im je lepo i koliko se vole, a na društvenim mrežama oboje imaju pregršt komplimenata budući da se ne zna ko od njih bolje izgleda.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images