poznate dame pretrpele porodično nasilje svet portal
Svet

November 22, 2023 19:30

By

Hana Ikodinović javno poslala poruku majci, javnost iznenađena: Živote, izdajice…

Nataša Bekvalac u Parizu bila je pre nekoliko dana

Pevačica Nataša Bekvalac vrlo je ponosna na svoju ćerku Hanu, sa kojom je izgradila posebnu vezu. Interakcija njih dve u javnosti vrlo je simpatična i šaljiva, a tako je bilo i ovoga puta kada je ćerka majci ostavila komentara ispod fotografije. Nataša Bekvalac u Parizu uživala je a evo i razloga zbog čega je boravila tamo…

Nataša Bekvalac u Parizu

Rajko Ristić

Nataša Bekvalac u Parizu na Madoninoj turneji

Naime, povodom Madonine turneje Nataša Bekvalac u Parizu boravila je nedavno a to je bio pravi način da odmori, napuni baterije za nove izazove. Ako je suditi po najnovijim objavama, sa najboljim prijateljem ona uživa u šetnji uskim ulicama Pariza, poslastičarnicama, muzejima, a nije propustila da se po stoti put fotografiše i ispred Ajfelovog tornja.

Pročitajte Duge, plave lokne su prošlost – Nataša Bekvalac se ošišala, a ovakvu frizuru poželeće sve žene (foto)

Sve slike i snimke nastale u Francuskoj ona je podelila sa pratiocima, među kojima je i njena starija naslednica, koja je odlučila da ostavi komentar.

Nataša Bekvalac u Parizu

ATA images

Nataša Bekvalac u Parizu, ćerka Hana podelila smešan status

– Neko u Parizu, neko sedi kod kuće, živote izdajice… – napisala je Hana u šaljivom tonu svojoj mami. Nataša Bekvalac u Parizu uživala je ali sada je već vreme za realnost. Pop zvezda na slikama izgleda fantastično i vidi se koliko drži do sebe. Ona je svojevremeno podelila kako je smršala 10 kilograma za mesec dana.

Pročitajte Pre 5 godina ogolila se i priznala da nije sve savršeno, danas je priča drugačija – Ovo je prava Nataša Bekvalac FOTO

– U mojim godinama više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim – rekla je za “Kurir”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Kada je iz jelovnika izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove smršala je 10 kilograma za mesec dana. Voće je jela samo nedeljom, a dozvoljena joj je svaka vrsta mesa, samo da nije preterano masno. Nataša se nije odrekla jaja i mlečnih proizvoda, ali je priznala da nije jela mnogo kačkavalja ili feta sira.

Pročitajte TAJNE – Nataša Bekvalac otkriva koliko puta se budila mamurna!

Sveže povrće je jela u neograničenim količinama, a omiljeni su joj kupus, zelena salata, luk, paradajz i karfiol, brokoli…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Najviše unosi i orašaste plodove, a uz to pije i dve i po litre vode dnevno. Raspored konzumiranja namirnica takođe je bio presudan za njenu savršenu linuju. Šest dana se striktno drži namirnica koje su joj propisane, a onda nedeljom pojede pirinač, krompir ili testeninu.

Jedina namirnica koje se potpuno odrekla su slatkiši, a velike rezultate dali su i redovni treninzi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images