Iskrenost Nataše Bekvalac
Svet

September 5, 2023 17:00

By

Pre 5 godina ogolila se i priznala da nije sve savršeno, danas je priča drugačija: Ovo je prava Nataša Bekvalac FOTO

Izgled Nataše Bekvalac neretko je tema komentarisanja, a pored brojnih komplimenata koje pevačica dobija, tu je i ono čuveno pitanje – kako joj to polazi za rukom?

Pop zvezda devedesetih je bila ikona stila i lepote a ove titule zadržala je sve do danas. Novosadska Barbika, kako inače ne voli da je zovu, uvek je iskreno govorilao svim svojim borbama pa tako i o onim koje muče svaku ženu – kako biti zadovoljan sobom?

Pročitajte Pevačica Nataša Bekvalac u suzama prekinula emisiju dok je govorila o prošlosti

Izgled Nataše Bekvalac

Pored borbenosti koju poseduje, pevačica je majka dve devojčice, Hane, koju je dobila u braku s Dačom Ikodinovićem i malene Katje koju je dobila s Lazukićem, te je njena odlučnost da nema predaje – udvostručenija.

Ranije, Nataša je pričala o svom izgledu gde se osvrnula i upravo na godine, a reči koje je tad izgovorila, odzvanjale su u ušima mnogih žena u Srbiji.

Pročitajte Nataša Bekvalac ostarila preko noći, sustigle je godine – Evo kako izgleda pop zvezda kada konačno spadnu maske FOTO

Izgled Nataše Bekvalac

Ata images

Povodom njenog 39. koji je proslavljala 2019. godine Nataša je rešila da se ogoli i svim ženama pokloni iskrenost…

– Svaka žena će me razumeti kada kažem da kada upalim ona najsurovija svetla, pa stanem ispred ogledala sa rukama pored tela, a ne kada zauzmem neku pozu, nego se ogolim sama pred sobom, nije baš sve tako savršeno kao kada sam obučena – rekla je Nataša i dodala:

Pročitajte Nataša Bekvalac proslavila ćerkin rođendan, a stajlingom je šokirala sve prisutne FOTO

Izgled Nataše Bekvalac

ATA images

– To je manje važno od momenta koji je bio presudan da počnem da vežbam, a to je kada sam posle sat i po pevanja shvatila da ne mogu da dišem, budući da sam vrlo energična na nastupima. Prvi put mi se desilo da sam tražila dve spore pesme da bih udahnula malo vazduha da bih kasnije mogla da se vratim u svoj tempo. To je za mene bilo strašno poražavajuće. Publika, naravno, to nije osetila, mislila je da to tako treba, ali za mene je to bio odlučujući momenat.

Nakon 5 godina i ove izjave koje su žene u Srbiji dobro zamaptile, Nataša je ista žena ali s drugačijim pogledom na svet. Pet godina je ipak dug vremenski period da osvestiš sebe i svet oko sebe i od života tražiš samo ono što će ti doneti mir i blagostanje. A, sa tim, složićete se dolazi i lepota o kojoj govori Natina najnovija slika s Instagram priče…

Pročitajte Nataša Bekvalac pokazala novo ljubavno gnezdo a pored nje ON – Hvala ti i VOLIM TE FOTO

Izgled Nataše Bekvalac

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images