Prva žena Danila Ikodinovića
Svet

March 18, 2023 18:45

By

Ljubav se ugasila, brak nam se odavno raspadao… Dača Ikodinović iskreno progovorio o razvodu

Razvod Nataše i Dače usledio je nakon teške saobraćajke

28. juna 2008. godine kao bomba je u medijima odjeknula vest da je proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović doživeo tešku saobraćajnu nesreću, a za dlaku je izbegao fatalni ishod.

Pročitajte: Dača Ikodinović uslikan sa njom, nisu skidali osmeh sa lica, šta će mu Maja reći na ovo (foto)

Razvod Nataše i Dače

Foto: Ata images

Najveća podrška tokom dana provedenih u bolnici i oporavka bila mu je tadašanja supruga Nataša Bekvalac. Svi dobro pamte njene suze ispred novosadske bolnice kada nije znala da li će Dača preživeti ili ne. Međutim, uz veliku snagu i želju sportista je iz najteže životne bitke izašao kao pobednik, a onda je doživeo novi poraz.

Pročitajte: Rastali se Maja Ognjenović i Dača Ikodinović – Odlazak je dugo bio planiran (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Miklja (@igormiklja)

Poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, Danilo Ikodinović otvorio je dušu Milanu Kaliniću u njegovoj autorskoj emisiji “Preživeli” govoreći o ćerkama, razvodu od Nataše, saobraćajki kao i o sadašnjoj suprugi i najvećoj ljubavi, Maji Ognjenović.

Pročitajte: NATAŠA TEK SADA OTKRILA KAKAV IMA ODNOS SA IKODINOVIĆEM – Razveli su se pre 11 godina: Dača je SAVRŠEN

Razvod Nataše i Dače

Foto: Privatna arhiva

– Jedna ćerka, Andrea, ima 20 godina sad. Sa obe ćerke sam u odličnim odnosima, iako ne živim sa njihovim majkama. Andrea je imala 7 godina nepunih kad sam doživeo udes, a Hana godinu dana samo. Seo sam pijan na motor. Imao sam 1,70 promila alkohola u krvi. Hteo sam malo da se opustim, pred prvenstvo, Malaga je bila u pitanju.

Pročitajte: Sedam godina nakon razvoda Dača Ikodinović i dalje ima potrebu da OVAKO napada Natašu Bekvalac

Razvod Nataše i Dače

Foto: Ata images

– Ne znam kako bih živeo sa tim da sam, daleko bilo, nekog ubio. Sebi sam sve uradio. Preticao sam celu kolonu, kad sam pao sa motora takva kiša je krenula da pada… Na sudu sam rekao da je sva krivica moja. Nisam ni kočio, trag kočenja je bio minimalan. Policajac koji je vršio uviđaj mi je jednom prišao u nekom lokalu posle i rekao mi da je to bio on i da sam leteo 86 metara, to je, čoveče, fudbalski teren. Hitna pomoć je došla za 15 minuta.

Pročitajte: SAZNAJEMO – Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović poništili crkveni brak prošle godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

– Doktori nisu znali kako sam ostao živ. Bio sam u nikad boljoj formi fizički, to me je spaslo. Istina je da su se doktori oko mene malo više potrudili, antibiotik je doveden hitno iz inostranstva, tadašnji predsednik se zauzeo za to, to je istina – rekao je Ikodinović.

– Kad sam se probudio posle udesa, ruka mi je bila onako gore skroz. Oštećene su mi bile glasne žice, nisam mogao da pričam. Doktori su mi prvo spasavali život, pa ruku. Rebra su mi bila slomljena, sav sam u ožiljcima. Priklještio sam bio živce u vratu, nisam mogao da se pomeram. Odmah sam bio svestan da od šake nema ništa. To su mi odmah rekli da je to nemoguća misija. Krenuo sam posle toga gotovo od nule. Šta ja znam da radim u tom momentu sem da igram vaterpolo? Ništa – istakao je Danilo.

Razvod Nataše i Dače usledio je po izlasku iz bolnice

Mnogo se pisalo da se razvod Nataše i Dače dogodio zbog nesreće koju je Ikodinović izazvao, međutim istina je mnogo drugačija.

– Dosta vremena je trebalo da se raščisti sve. Bio je razvod braka, nesreća nije uticala mnogo na razvod. To se već raspadalo sa Natašom. Desilo bi se svakako. Novi Sad nikad nije bio moja sredina, to nije moj grad. Tamo sam dolazio i odlazio, bio sam na toj relaciji… Težio sam da se vratim kući u Beograd. Bilo mi je teško zbog svega što je bilo u medijima.

Pročitajte: Bekvalčeva otkrila sve o svojoj vezi sa Dačom Ikodinovićem

Razvod Nataše i Dače

Foto: Ata images

– Osetio sam olakšanje posle razvoda, kao neki ranac da sam skinuo sa sebe, sa leđa. Sa Majom sam krenuo posle otvaranja kafane, uticala je mnogo na mene. Smirivala me je, ja sam se kidao oko svega sa biznisom. Unela mi je sigurnost. Upoznali smo se u kafani. I kad sam stao sa kafanom, ona mi je govorila: “Hej, rešićemo sve”.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images