Stajling Nataše Bekvalac
Svet

March 4, 2023 16:15

By

Na šta to ličiš? Nataša Bekvalac proslavila ćerkin rođendan, a stajlingom je šokirala sve prisutne FOTO

Stajling Nataše Bekvalac na ćerkinom rođendanu mnogi su prokomentarisali

28. februar od pre pet godina u srcu Nataše Bekvalac ima poseban značaj. Tada je rodila drugu ćerku, Katju, koju je dobila u braku sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem.

Pročitajte: Tajna veza Bekvalčeve za koju niko nije znao – Nataša će roditi treće dete

Stajling Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Samo 40 dana od porođaja, novosadska Barbika doživela je porodično nasilje od bivšeg supruga u porodičnom domu u Beogradu. Od tada počinje njena borba. Borba samohrane majke dve maloletne ćerke, koju je uspešno dobila. Hana i Katja su velike devojke odrasle okružene ljubavlju a njihovu tročlanu žensku porodicu ništa ne može da poremeti.

Pročitajte: Nataša Bekvalac se bori protiv bolesti koja napada sve organe – Podršku joj pružaju porodica i ćerke

Stajling Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Upravo o tome je povodom Katjinog divnog dana govorila i starija Natašina ćerka, Hana. Naime, ona je uputila najnežniju čestitku sestri gde je progovorila o svim teškim situacijama kroz koje su zajedno prolazile, a ponosna mama nije mogla a da ne objavi to na svom Instagram nalogu:

‒ Dan kada sam saznala da ćeš se ti roditi bio je najlepši u mom životu. Nisam spavala, nisam jela, pravila sam plan kako da budem najbolja sestra na svetu. Tetka Kika me je u jednu običnu sredu posle škole nazvala da mi kaže da si se ti rodila. Nisam mogla da prekinem da plačem. Ceo život sam te toliko želela. Uplašila sam se kada smo mama, ti i ja ostale same. Mislila sam da nismo dovoljno jake. Onda smo se jedna zbog druge zbližile više nego ikad. Dokazale smo da i te kako možemo, i da nam je tako najbolje. Obećala sam mami da ću zauvek da te čuvam. Ne znam šta je bio život pre tebe, ovih pet godina je najlepših, najzabavnijih pet godina koje ikome mogu da se dese. Volela bih da svima mogu da ispričam koliko si genijalna. Koliko si duhovita, koliko mi je svako jutro sa tobom prelepo. Volela bih da svima otpevamo pesmicu na engleskom i da brojimo do dvadeset. Hvala ti što me voliš. Hvala ti što si nam pokazala šta je život i što si nas vratila u isti. Ja sam najsrećnija devojka na svetu jer imam tebe i mamu pored sebe. Voli te beskonačno tvoja Hani Bani.

Pročitajte: Nataša Bekvalac pokazala novo ljubavno gnezdo a pored nje ON – Hvala ti i VOLIM TE FOTO

Stajling Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

 

Pročitajte: Iz doma Nataše Bekvalac ne stižu lepe vesti – Pevačica u veoma teškom stanju

Stajling Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

I dok su se čestitke na Instagramu nizale, a ponosna mama odgovarala na sve lepe želje njenih pratilaca upućenih povodom Katjinog rođendana, mogli su se naći i komentari na račun Natinog izgleda. Naime, mnogi njeni fanovi tvrde da komplet koji je pop diva ponela nije u skladu sa proslavom.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba, Nataša Bekvalac rekla da – Četvrta sreća, verujem da si ti moja srodna duša

Stajling Nataše Bekvalac

Foto: Instagram

Stajling Nataše Bekvalac više priliči nekoj kućnoj varijanti, neki tvrde čak da je Novosađanka obukla pidžamu. U pitanju je komplet istog dezena, sive boje sa crnim kockicama koji je ukombinovala sa belim patikama, a na Nati izgleda svetski. Šta vi mislite o ovom izdanju lepe plavuše?

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images