Majka Nataše Bekvalac
Svet

July 24, 2023 19:15

By

Kritikuje ćerku, a ni ona nije mnogo bolja: Šok, skinula se majka Nataše Bekvalac FOTO

Majka Nataše Bekvalac izgleda kao devojčica

U poslednje vreme medijima je sve zanimljivija gospođa Mira majka Nataše Bekvalac. Pored činjenice što su joj sve tri ćerke poznate i uspešne, Mira je ostala mama u svakom smislu te reči, kakve su i mame čija deca nisu javne ličnosti.

Pročitajte: Strašna istina ju je zaledila – Nataša Bekvalac očajna zbog Hane, majčino srce ovo neće izdržati FOTO

Majka Nataše Bekvalac

ATA images

Otvorena, prirodna i iskrena Mira je pre nekoliko nedelja do suza nasmejala narod kada je bez dlake na jeziku u emisiji kod Ognjena Amidžića kritikovala ćerku jer se previše provokativno oblači i pokazuje intimne delove tela.

Pročitajte: Pronašla je srodnu dušu – Nataša Bekvalac uslikana u Novom Sadu sa nepoznatim mladićem, grle se jako FOTO

Majka Nataše Bekvalac

Osim toga, Mira, majka Nataše Bekvalac, bez pardona je izjavila da bi se odrekla Nate kada bi ona rešila da se uda još jednom budući da smatra da brak nikako nije za nju, a izjave o golotinji danima su se prenosile i prepričavale uz smeh do suza, pa je sada javnost ostala bez teksta kada je osvanula Mirina slika u bikiniju.

Pročitajte: Posle dve devojčice, dečak – Nataša Bekvalac podelila prelepe vesti, on joj je vratio veru u ljubav FOTO

Majka Nataše Bekvalac

Naime, na Instagram nalogu Kristine Bekvalac osvanule su slike majke Nataše Bekvalac u kupaćem kostimu sa bazena. Nema šta, tek sada je jasno na koga su sve tri plavuše lepe i zgodne – definitivno je vitka mama Mira svojom genetikom doprinela da Nata, Kristina i Dragana budu ovako lepe i vitke.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images