Otmica Nataše Bekvalac svet novine svet portal
Svet

October 18, 2023 13:00

By

Ukusno, jednostavno: Recept Nataše Bekvalac za vitku liniju krije tajni sastojak koji instant topi salo (recept)

Recept Nataše Bekvalac sadrži obilje zdravih namirnica

Izgleda Nataše Bekvalac oduševljava, a sad je jasno i zbog čega. Popularna pop zvezda brine i svom zdravlju i liniji a za to je svojevremeno bila zadužena najpoznatija nutricionistkinja Ana Petrović.

Recept Nataše Bekvalac

ATA IMAGES

Recept Nataše Bekvalac sadrži obilje zdravih namirnica a evo i kojih

Budući da je Nata izuzetno aktivna, njen svakodnevni ritam ponekad ume da bude i narušen pa je zbog toga u svoju dnevnu rutinu uvrstila ishranu koja joj daje energiju i snagu.

Pročitajte TAJNE – Nataša Bekvalac otkriva koliko puta se budila mamurna

Nataša Bekvalac striktna je po pitanju zdravog jelovnika, od kog stvarno nikad ne odstupa. Ipak, sigurni smo da se na njenom tanjiru ponekad nađe i obrok s nedozvoljenim brojem kalorija, ali to danas nije bio slučaj.

 

Recept Nataše Bekvalac sadrži obilje zdravih namirnica pa ovo jelo vole i njena deca

Pop diva objavila je na svom Instagram nalogu kako sprema obrok za svoje ukućane a pokazala je i namirnice koje je koristila za ovaj recept. Naime, Nataša je odabrala povrće koje obiluje nutritivnim vrednostima i koje je sjajan izvor vitamina.

Pročitajte Nataša Bekvalac otkrila da sebe ne smatra dobrom ribom – Evo kako ona objašnjava

U svom receptu, čini se, po preporuci nutricionistkinje Ane Petrović koristila je šparglu koja je niskokalorična (20 kcal na 100 gama)  te je zbog toga oslična za skidanje suvišnih kilograma, zatim papriku baburu, šararepu, krastavac i paradajz a u narednom videu pokazala je i samu pripremu ovog jela. Iako nismo sigurni o čemu se tačno radi, pretpostavljamo da je u pitanju grilovano povrće sa biljnim začinima spremano na vodi. Budući da su sve namirnice sitno iseckane, na Natašinoj trpezi mogla bi biti servirana čak i ukusna čorba od povrća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša koja je više puta istakla da o izgleda vodi računa, sada se čak i našalila na svoj račun:

Pročitajte Priče o novoj ljubavi prekinula dugo čuvana tajna – O ovome je Nataša Bekvalac ćutala godinama

– Ljudi moji koliko se ja trudim, ovo više nije normalno. Bojim se da preterujem – rekla je komično Nataša aludirajući na to da preteruje kad je reč o zdravoj ishrani. Međutim, inspiraciju za kuvanje daje joj velika ponuda povrća od kog bukvalno može da pravi sve što poželi. Ili pak ono što joj naredi nutricionista Ana Petrović.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images