Otmica Nataše Bekvalac svet novine svet portal
Svet

October 8, 2023 14:15

By

Nataši Bekvalac ćerka održala lekciju: To mi je najbolnije u životu, kriva sam…

Iskrena Nataša Bekvalac pričala o bitnim temama iz ugla roditelja

Prilikom gostovanja u emisiji “Na terapiji” koju vodi Slavica Đukić Dejanović, pevačica Nataša Bekvalac je otvorila dušu i pričala otvoreno o mnogim životnim temama, a dotakle su se i teme o roditeljstvu.

Iskrena Nataša Bekvalac

Foto: Blic tv printscreen

Nataša Bekvalac priznala da je pomešala prioritete i zapostavila stariju ćerku

Prilikom razgovora Nataša je istakla kako često ne shvatamo koliko svoju decu povređujemo i da je ona sa starijom ćerkom Hanom prošla kroz jedan vrlo težak period koji joj je jako teško pao jer nije uopšte mogla da shvati gde je problem.

Na pitanje voditeljke da li to znači da ona nije razumela jezik svog deteta, iskrena Nataša Bekvalac je potvrdno odgovorila i rekla da ona nije razumela njen bol i vapaj za njom.

Prema njenim rečima, tada je shvatila da se nije sa Hanom bavila na pravi način i da je pomešala prioritete jer se bavila nebitnim stvarima i koje su je zaslepile, a nju je na neki način zapostavila.

Iskrena Nataša Bekvalac

Foto: Blic tv printscreen

Pročitajte Pre 5 godina ogolila se i priznala da nije sve savršeno, danas je priča drugačija – Ovo je prava Nataša Bekvalac FOTO

Prilikom svoje ispovesti, Nataša je priznala da je od tog perioda potpuno promenila svoj stav prema starijoj ćerki, da su počele mnogo više da razgovaraju, da provode zajedničko vreme koje je samo njihovo.

Iskrena Nataša Bekvalac

Foto: Blic tv printscreen

Kada je Slavica upitala da li je Hana na neki način bila njena učiteljica koja joj je održala jednu lekciju, Nataša Bekvalac je rekla da joj je Hana održala životnu lekciju o roditeljstvu i da joj je to jedna od najbolnijih stvari u životu.

AUTOR: SVET

FOTO: Blic tv printscreen, ATA images