Novi dečko Andreane Čekić
Svet

24 децембра, 2022 12:30

Andreana Čekić otkrila ko je njen novi dečko: Sve bivše ljubavi su bile osuđene na propast

Novi dečko Andreane Čekić je zapravo pevačicina stara ljubav

Andreana Čekić prethodnih dana bila je velika podrška kumi Katarini Grujić, na krštenju i proslavi prvog rođendana Katarinine ćerke Katje a ono što su svi prisutni mogli da primete da se ponovo pojavila sama, bez jače polovine. Zato se poteglo pitanje kakav je ljubavni status poznate folkerke kao i da li postoji novi dečko Andreane Čekić?

Pročitajte: Ima, pa ne žali – Onesvestićete se kada vidite koliko je Andreana Čekić potrošila na Kaćinoj i Gobeljinoj svadbi

Novi dečko Andreane Čekić

Foto: Instagram

Ljubavni život pevačice bio je najblaže rečeno, uzbudljiv. Andreana iza sebe ima jedan brak i raskinutu veridbu sa Markom Miloševićem. O njenom emotivnom statusu se mnogo piše, a ona sem činjenice da je zauzeta i zadovoljna otkrila je još nekoliko interesantnih detalja.

Novi dečko Andreane Čekić i te kako postoji, a pevačica je otkrila da je to njena prva i najveća ljubav kojoj se posle toliko godina vratila. Kako je i sama otkrila, tek sada je shvatila zašto su sve prethodne veze bile osuđene na propast:

Pročitajte: U nebranom grožđu – Andreana zapretila Darku i Barbari, ovo neće da trpi

Novi dečko Andreane Čekić

Foto: Instagram

– Ženska osoba koja odraste bez oca u svima traži zaštitničku figuru. Zbog toga sam često mešala babe i žabe. Sada imam partnera, ali ne želim da kažem ni ko je ni šta je. Presrećna sam i rekla bih da to traje ceo moj život. O mom ljubavnom životu se ništa ne zna. Žena sam koja ima tajne, a on je moja mladalačka ljubav. S njim sam bila kada sam imala 19 godina. Tada nije išlo, pustio me je da izgradim svoj život i karijeru i mislio je da će mi bez njega biti bolje. Sada smo opet zajedno, a u međuvremenu sam shvatila da sve su sve druge veze nakon naše bile osuđene na propast. On se takođe ženio, ja sam se udala i razvela, ali ovo što imamo sada je ono pravo. Bili smo u komunikaciji dok smo bili u brakovima, ali nikada nismo varali svoje partnere.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Alo!

FOTO: Bojan Vuković