Svet

June 17, 2022 18:00

By

Ima, pa ne žali: Onesvestićete se kada vidite koliko je Andreana Čekić potrošila na Kaćinoj i Gobeljinoj svadbi

Kuma Katarine Grujić nije štedela

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Andreana Čekić dala je čak 15.000 evra na muziku na svadbi svoje kume Katarine Grujić.

Kuma Katarine Grujić

Ata images

Svedoci sa veselja pitali su se koliko li je onda kuma stavila Kaći i Gobelji u kovertu kad je toliko s merakom potrošila na muzičare.

Kuma Katarine Grujić najveselija na svadbi

Inače, Andreana nije ušla u čašu tokom veselja, već se sve vreme trudila da bude trezvena, a to samo govori da je svesno dala tolike pare muzici. Kako smo još saznali, dala bi im ona i više, ali nije ponela sa sobom još para.

Inače, na Kaćinoj svadbi postavljen je rekord kada je reč o bakšišu koji je muzika zaradila od samo jedne osobe. Osim toga, Andreana je uhvatila i bidermajer, pa se pitamo da li je ona sledeća, ali i za koga će se udati.

OPA, BATO: Pevačica uhvatila BIDERMAJER na svadbi Katarine Grujić, svi uzviknuli "SLEDEĆA" (VIDEO) - Grand TV - Grand Online

 

Podsetimo, Kaća i Gobelja su pre nekoliko meseci obavili građansko venčanje na salašu Nataše Bekvalac, a veselje su pomerili zbog mera oko koronavirusa koje su tada još bile na snazi, piša SCANDAL!

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES