Star

February 19, 2022 18:00

By

Andreana planira TAJNO VENČANJE! Poznat datum svadbe – Evo kada će se pevačica udati za NJEGA!

Od kada je raskinula turbulentnu vezu sa Markom Miloševićem, pevačica Andreana Čekić više ne eksponira ljubavni život. Kako saznajemo, pevačica je navodno dugo u vezi sa jednim harmonikašem s kojim planira tajno venčanje. Naime, ona će se 2. juna venčati, ali će poput kume, Kaće Grujić praviti tajnu i intimnu svadbu.

Andreana Čekić priprema malo veselje poput Kaće Grujić

Foto: Bojan Vuković

– Andreana se opekla i sa prvim suprugom Ivanom sa kojim se eksponirala, a sa Markom tek… Zato sada sve iz privatnog života krije kao zmija noge. Zaista uživa u vezi daleko od očiju javnosti i baš joj je lepo. Njeni najbliži znaju i sa kim je i kakav je i mogu vam reći da Andreana nikad srećnija nije bila. On jeste harmonikaš, ali sebe ne smatra javnom ličnošću niti želi reklamu preko Andreane – priča nam izvor blizak pevačici i dodaje:

PROČITAJTE: Bivši verenik Andreane Čekić završio u zagrljaju njene koleginice!

Foto: Ata Images

Budući da je Andreana već pravila veliku svadbu, želje su se promenile. Ona, naime, želi intimnu proslavu na kojoj će ugostiti porodicu i prijatelje…

– Andreana i njen verenik drugog juna navodno treba da stanu na ludi kamen. Kako je Andreana već imala veliku svadbu, sada želi malo, intimno slavlje. Njoj se dopalo kako su Kaća i Gobelja organizovali svadbu, van Beograda, na salašu, sa najbližima bez ikakve pompe. Tako će i ona, samo što to neće biti na salašu Nataše Bekvalac, ali će biti van Beograda. Andreana neće imati čak ni klasičnu venčanicu, jer je već nosila, sada bira haljinu, naravno u beloj boji, ali još nije donela krajni sud, Kaća Grujić i Nadica Ademov joj pomažu u izboru. Biće to lepa svadba, a njen dragi joj je prepustio celu organizaciju, bitno mu je samo da je ona srećna – završava naš izvor.

PROČITAJTE: Otkriven razlog propalog braka s Dalilom! Dragojevića čekaju nove muke, neće mu biti dobro kad OVO sazna!

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković / Ata Images