prva ljubav marinka rokvića
Sudbina

8 Avgusta, 2022 21:25

Rodila mu je sina Darija, ali je nikada nije oženio: Ona je bila prva ljubav Marinka Rokvića

Prva ljubav Marinka Rokvića zvala se Mila

Uz ime Marinka Rokvića često ide odrednica „gospodin“, s punim pravom. Dostojanstven je bio na sceni, ali i u privatnom životu. Kada je 1980. godine dobio sina Daria, bez razmišljanja mu je dao svoje prezime, iako se sa njegovom majkom Milom nikada nije oženio.

Pročitajte: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan – Reči njegovog sina kidaju dušu

prva ljubav Marinka Rokvića

Facebook

‒ Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine ‒ rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom Nikolom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Njegova majka Mila nikada se nije eksponirala u javnosti, ali je privatno negovala prijateljske odnose sa ocem svog sina.

‒ Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

prva ljubav marinka rokvića

Facebook


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: Instagram