andreana zapretila darku
Svet

May 29, 2022 21:00

By

U nebranom grožđu: Andreana zapretila Darku i Barbari, ovo neće da trpi

Darko Lazić i Barbara Bobak stavili su tačku na svoju vezu, a u nebranom grožnju našla se Andreana Čekić. Ona je Darku kuma, a u međuvremenu je postala super prijateljica sa koleginicom, pa je sada između dve vatre.

Andreana zapretila Darku i Barbari

– Andreana bi da ih pomiri, smatra da su oboje impulsivni i da tu još postoji emocija, pa ih ubeđuje da daju još jednu šansu svojoj ljubavi. Sa druge strane, kad si između dve vatre nikad ne znaš šta će da ispadne na kraju. Uvek neko traži da biraš stranu, da ga podržiš u prepucavanju sa onim drugim, a tako je i u njihovom slučaju. Andreana im je jednom prilikom rekla da nju ne mešaju šta god da se dešava između njih. Ako imaju pro- blem, sami neka ga rešavaju, a ako odluče da se pomire, imaju njenu podršku – kaže izvor.

Pročitajte: Barbara kriva za sve: Darko iza rešetaka urla, plače i ponavlja samo jedno

andreana zapretila darku

Sa druge strane Barbara tvrdi da od pomirenja sa Darkom nema ništa.

– Nadam se da će vremenom nestati taj epitet nečije devojke ili bivše koji mi prišivaju. Veza sa Darkom mi je i pomogla i odmogla u karijeri. Non stop moram da se perem, objašnjavam, dokazujem da sam zaslužila da se nađem tu gde jesam. Ljudi su me doživljavali kao neelokventnu, tupavu i mutavu, ali to se promenilo. Na moju vezu sa Darkom stavljena je jedna debela, ozbiljna tačka i nema šanse da se pomirim. Sa njim komuniciram samo oko nekih tehničkih stvari i to je to.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Bojan Vuković