jelovnik lune đogani
Scandal

22 Maja, 2022 14:00

Ništa od pomirenja: Luna oprostila Vesni, ali ne i Đoletu

Luna oprostila Vesni Đogani

Đole Đogani tokom Luninog učešća u „Zadruzi“ oštro je komentarisao njeno ponašanje, ali je u međuvremenu smekšao i rekao kako bi voleo da ima normalan odnos sa svojom sestričinom. Tim više što je sada postao i deda stric, a bebu još nije video.

Luna oprostila Vesni, ali nije Đoletu

Prošle nedelje ukazala se prilika za susret, pa su se mnogi ponadali pomirenju, ali do toga ipak nije došlo. Đoletova supruga Vesna je prisustvovala humanitarnoj akciji za udomljavanje napuštenih životinja, a pozivu se odazvala i Luna. Njih dve su se i srele oči u oči, a pošto Vesna ni reč protiv Lune nije rekla, sve je bilo pristojno.

luna oprostila vesni

Rajko Ristić

– Šteta što je Đole bio sprečen da dođe jer bi sigurno prišao Luni i porazgovarao sa njom. Ma šta mislio o nekim njenim ranijim postupcima, sigurno je ne mrzi i ne želi joj ništa loše, ipak je ona njegova krv, a Luna nije zlopamtilo, tako da bi sigurno palo pomirenje. Valjda će se uskoro ukazati ponovo neka prilika da se negde makar slučajno sretnu, kad ne žele jedno drugo da kontaktiraju telefonom – ispričao nam je izvor i dodao:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

– Da su se tako pomirili, Luna ne bi morala da se pravda majci zašto je oprostila Đoletu koji je toj istoj Anabeli svašta rekao i uradio. Sa jedne strane, otac Gagi pati što Luna ne priča sa sticem, sa druge strane Đole i Anabela očima ne mogu da se vide. Luni je najteže.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić