Verila se glumica Marija Karan 
Svet

April 6, 2022 09:00

By

Palo pomirenje: Marija Karan oprostila nasilje bivšem dečku, ovo su svi detalji

Glumica Marija Karan vratila se bivšem partneru Vladanu Balabanu. Sve ovo i ne bi bilo tako čudno da Marija nije prošla kroz prilično velik skandal u javnosti kada se pročulo da je IT stručnjak pre pet meseci fizički nasrnuo na nju, ekskluzivno saznaje “STORY!”

Tada je poznata glumica dala izjavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu povodom ovog incidenta koji se dogodio u subotu, 6. novembra, između nje i njenog dečka Vladana Balabana. Glumicu je tada, podsetimo se, dečko navodno udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

Glumica Marija Karan negirala nasilje

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

Ovim povodom, glumica se nikada se nije oglasila a svi domaći mediji brujali o incidentu u kojem je u mrklo doba noći u srpskoj prestonici Balaban udario Mariju u predelu desne strane lica, a kasnije je otkriveno da je glumica takođe imala modrice po butinama i kolenu zbog čega je završila u Urgentnom centru.

Dve su stvari koje zato razočaravaju borce za žensku jednakost u ovoj priči. Prva je da glumica još tada nije želela da podnese prijavu protiv nasilnika, te je čak tvrdila kako je pomenute povrede zadobila slučajnim padom. Druga se odvija danas. Iako svako ima pravo da sa svojim privatnim životom čini šta mu je volja, mnogi iz Marijine neposredne blizine navodno su ostali zatečeni i vidno razočarani glumičinom odlukom da se nakon velike drame koja se odvila početkom novembra prošle godine sada pomiri s Balabanom, piše “STORY!”

PROČITAJTE: Ovako je nekad glumica Marija Karan govorila o sinu, suprugu i životu u SAD

 

Glumica Marija Karan – Pomirenje s bivšim

Par je očigledno rešio da zaboravi na čitav incident za koji javnost može samo da se nada da je bio prvi i jedini u dosadašnjoj komplikovanoj emotivnoj, kratkoj ali već burnoj istoriji ovog kontroverznog dvojca. Glumica Marija Karan ni ovog puta nije želela da prokomentariše ovo zvanično saznanje, baš kao što nije davala izjave za medije ni kada se pomenuti čin nasilja dogodio pre pet meseci.

Njih dvoje bi samo mogli da nastave da se prave kao da se ništa nije dogodilo, ali nesumnjivo je pogrešna poruka ostala da lebdi u javnom prostoru, pa ne bi bilo zgoreg da se glumica jednom prilikom zvanično i oglasi. po ovom osetljivom pitanju i pruži sopstveni doprinos u zajedničkoj borbi ovog društva da položaj žena bude makar u tolikoj meri jednak da nikada više ne moraju da budu udarene ili ošamarene.

Što se tiče samog Balabana, on je još u novembru, kao što bi verovatno učinio i danas, oštro negirao navode da je nasilje s njegove strane ikada počinjeno, a njegov advokat je pre pet meseci samo objasnio da je Balaban morao da brani imovinu koja mu je u tim trenucima bila ugrožena, nazivajući ga uglednim građaninom koji je inače i član Upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije.

– Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik – glasila je tadašnja izjava njegovog advokata.

Čini se da je glumica Marija Karan rešila da zažmuri na pretprljeno nasilje i vrati se svom bogatom izabraniku, a čini se da je i Balaban odlučio da jedan auto nije vredan raskida ovako velike ljubavi.

PROČITAJTE: Ostavio verenicu zbog nje! Glumica Marija Karan bila pre braka u vezi sa ovim prezgodnim rukometašem!

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić