Star

24 Marta, 2022 20:36

Haos u porodici Đogani! Anabela u suzama zbog ćerke! Za sve kriv Ninin ulazak u Zadrugu!

Anabela Atijas posle duže pauze odlučila je da se vrati na muzičku scenu. Dok ne snimi novu pesmu koju je već našla, pevačica je počela da gostuje po muzičkim emisijama kako bi najavila svoj novi projekat.

Haos u porodici Đogani!

Tom prilikom smo je sreli, a Anabela je prvi put komentarisala priče da njena mlađa ćerka Nina želi da uđe u Zadrugu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Još samo moja ćerka Nina nije bila u rijalitiju, ali kada bi to htela ja je nikada ne bih podržala! Nije to samo uđeš, to uvlačiš celu porodicu u to! Šta god smo Gagi, Luna i ja kada smo bili u rijalitiju uradili, to se sve odražavalo na sve nas, na celu porodicu. Jer ako moje dete doživljava nešto ružno, i ja sam tužna i sve to proživljavam sa njom. Rijaliti nas je naučio da budemo bolji, oprostili smo sebi mnoge stvari. Lako je osuđivati drugoga, a ući tamo i dati sebe na tacni i dozvoliti da te drugi gaze i osuđuju nije uopšte lako. Publika je surova! Kajem se zbog svega što je vezano za rijaliti. Sada kad gledam sve bi drugačije uradila, mada te situacije kroz koje sam prošla u rijalitiju su me učinile boljom osobom – objasnila je Anabela.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@nina_djoganii је поделио/ла објаву

Kako smo saznali, kada su po medijima počeli da se pojavljuju naslovi da će Nina ući u rijaliti, Anabela je napravila haos u porodici. Ona je, kako tvrdi izvor blizak pevačici, bila očajna, plakala je i vikala jer ne želi da se više ikada njena porodica povlači po medijima u negativnom kontekstu, niti da bilo koja od njenih ćerki ima bilo kakve veze sa rijalitijem. Luna i Nina su je tada jedva smirile, tvrdeći da od toga nema ništa.

PROČITAJTE: Sudska borba Miroslava Ilića sa vanbračnim sinom šokira estradu! Evo šta o njemu sada misle kolege!

IZVOR: STAR