Star

16 Marta, 2022 13:00

NINA ĐOGANI REŠILA DA KRENE LUNINIM STOPAMA: Odlučila da bude rijaliti zvezda!?

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina, izrasla je u pravu lepoticu i već je zvezda koja ima veliki uticaj  na društvenoj mreži Instagram, gde je prati više od 100.000 ljudi.

Ali joj to izgleda nije dovoljno, pa bi Nina, kako se šuška, da postane učesnik najgledanijeg rijalitija, ali njena majka Anabela ne želi ni da čuje za to.

 Mlađu ćerku nikako ne podržavam u tome da uđe u „Zadrugu“! Izričito sam protiv toga jer će onda čitava naša porodica ponovo morati da na neki način učestvuje u rijalitiju. Tako je bilo i kada je Gagi bio u „Farmi“ ili Luna u „Zadruzi“ – kaže Anabela  i dodaje da joj je dosta negativnih komentara na račun njene porodice:

Svi mi smo veoma povezani i onda patimo kada nas prozivaju. Oštećeni smo posle učešća u rijalitijima i ne treba nam to više u životu. Hvala Bogu, iz dosadašnjeg iskustva smo izvukli pouke i oprostili i sebi i drugima sve greške pred kameramarekla je Anabela za „Informer“.

Pročitajte: Pokajala se Anabela Atijas! Otkrila pravu istinu o odnosu s Gagijem!

Anabela ističe da ne želi da Nina doživi Luninu sudbinu i postane rijaliti zvezda.

– Nije lako ući u „Zadrugu“, jer onda gledaocima daješ svoj život na tacni i dozvoljavaš da te osuđuju. Kada potpišeš ugovor za rijaliti, ti postaješ marioneta. Zato ne bih podnela da bilo koja moja ćerka uđe u „Zadrugu“. Gledaoci su surovi i kajem se što smo dozvolili da ogolimo svoje živote. Nina neće ponavljati naše greške.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pevačica kaže da jedina dobra stvar koju joj je rijaliti doneo to što je pred kamerama njena ćerka Luna upoznala muža Marka Miljkovića.

– Drago mi je što je Luna posle svih patnji iz rijalitija dobila najveću sreću, ćerka Miu. Uživam da provodim vreme sa unukom, jer je mnogo lakše biti baka nego majka. Mia je moj vulkan ljubavi – priča Anabela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nina_djoganii

Skoro kompletna porodica Đogani učestvovala je u rijaliti programima. Luna je stekla popularnost u „Zadruzi 1“,i publika je mogla bliže da je upozna, a u drugoj sezoni je i pobedila, a njena majka Anabela ima najveće iskustvo jer je učestvovala čak u tri rijalitija: „Velikom bratu“, „Farmi“ i „Zadruzi“. Lunin stric, Baki B3 bio je i u „Farmi“ i u „Parovima“, a njen brat od strica Adam Đogani pravio joj je društvo u „Zadruzi“.

Gagi Đogani se oprobao u svim Pinkovim rijaliti programima, a u „Farmi“ su bili i njegovi dalji rođaci Sani i Natalija iz grupe „Trik XF“. Jedini koji je više puta istakao da ne postoje pare za koje bi ušao u rijaliti je- Đole Đogani.

komšije đoleta i vesne

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Turbulentan život i opasni momenti kraljice densa: Godišnjica smrti Ksenije Pajčin!

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/INSTAGRAM