Frizura Andreane Čekić svet novine svet portal
Svet

May 26, 2024 10:15

By

Ponovo su u trendu: Poznati frizer otkriva sve tajne stilizovanja šiški, ali i gde treba biti oprezan FOTO

Frizura Andreane Čekić je savršena i trendi

Crna kosa oduvek je bila inspiracija mnogih umetnika. Žene sa ovom bojom kose upućuju na snagu ličnosti i mističnost. Da bi izgledala atraktivno, ovakva boja, mora biti blistava.

Frizura Andreane Čekić svet novine svet portal

Dragan Gajić

Frizura Andreane Čekić je savršena, šiške su ponovo u trendu

Frizura Andreane Čekić je prepuštena jednom od najpoznatijih beogradskih frizera, Peđi Božiću koji na njenoj kosi koristi posebne tehnike nanošenja boje i specijalne tretmane kako bi sačuvao zdravlje i sjaj vlasi, a napominje da su redovno održavanje boje, tretmani za hidrataciju i regeneraciju, kvalitetni šamponi i maske – apsolutni must have za svaku damu koja želi da izgleda lepo i negovano.

Andreana Čekić je jedna od brojnih dama sa javne scene koje negu kose poveravaju Peđi.

“Andreana voli promene i to baš radi sa stilom. Uvek podržavam njene ideje, jer ne greši. Ovom transformacijom i šiškama je dokazala da može da parira svetskim zvezdama. Volim da sarađujem sa Andreanom, jer smo isti horoskopski znak i podznak, pa se valjda zato odlično razumemo. Volim promene , pogotovo drastične što naša estrada slabo primenjuje i drže se istih frizura. Lično bi većinu transformisao potpuno.”

Frizura Andreane Čekić svet novine svet portal

Dragan gajić

“Šiske su trenutno u trendu. Međutim, treba voditi računa o tome da šiške ne stoje dobro svima i moraju se ošišati u skladu sa oblikom lica. Treba biti oprezan u slučaju niskog čela i okruglog oblika glave”, kaže poznati frizer.

Pročitajte Ova frizura je trendi i šik – Favorit je mnogim poznatim damama (foto)

Crna kosa zahteva posebnu negu. Potrebno je koristiti preparate sa prirodnim uljima kako biste zaštitili svoju crnu kosu. Potrebno ih je nanositi svakog dana, trljajući vlasište. Kod crne kose, imperativ je sjaj.

Za zdravu i negovanu crnu kosu, koristite šampone bez sulfata, jer su oni potpuno prirodni i pogoduju svim tipovima kose. Da bi kvalitet vaše kose bio na visokom nivou, redovno koristite regeneratore i maske za kosu. Na taj način postižete sjaj i mekoću, kao i dovoljnu količinu vlage koja je svakoj kosi neophodna.

AUTOR: Svet

FOTO: Peđa Božić