Andreana Čekić razvedena
Svet

April 14, 2023 20:45

By

Andreana Čekić žrtva nasilja, jedva kroz suze prošaputala: Prijatelj je gledao kako me zlostavlja…

Evo zašto je Andreana Čekić razvedena

Folk pevačica Andreana Čekić razvela se od supruga Ivana jer je u braku, kako i sama ističe, bila žrtva nasilja.

Pročitajte: Ima, pa ne žali – Onesvestićete se kada vidite koliko je Andreana Čekić potrošila na Kaćinoj i Gobeljinoj svadbi

Andreana Čekić razvedena

Ata images

Čekićeva je progovorila o svom bračnom životu, te otkrila da je trpela poniženja i omalovažavanja.

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**** kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović i bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada.

Pročitajte: U nebranom grožđu – Andreana zapretila Darku i Barbari, ovo neće da trpi

Andreana Čekić razvedena

Bojan Vukovic

Pevačica tvrdi da je njen brak bio iz interesa, te da je njenom nekadašnjem suprugu novac bio bitniji od nje.

– Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – rekla je pevačica tada, pa otkrila pravi razlog razvoda.

Pročitajte: Andreana Čekić u Štutgartu uradila nešto što nijedna pevačica pre nje nije

Andreana Čekić razvedena

Foto: Ata Images

– Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao – rekla je Andreana tada u svojoj ispovesti za “Svet”.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images