Kume Ana i Andreana
Svet

October 13, 2023 22:00

By

Kume Ana i Andreana ne razgovaraju, Darko u ulozi mirotvorca: Evo šta se desilo nakon svađe

Kume Ana i Andreana ne razgovaraju, Darko pokušava da ih pomiri

Posle dugogodišnjeg prijateljstva, zbog jednog poteza, kume Ana i Andreana stavile su tačku na prijateljstvo. Ana Sević je iz najbolje namere pokušala Andreani Čekić da otvori oči da je u toksičnoj vezi, čega je ona i sama brzo postala svesna, ali tada to nije bila spremna da prizna.

Kume Ana i Andreana

Instagram

Kume Ana i Andreana ne razgovaraju, Darko u ulozi mirotvorca

Ona je zato na svadbi Darka Lazića prišla Ani i pozdravila se sa njom, ali sada ima potrebu da joj kaže kako se oseća i zamoli je za oproštaj.

Pročitajte Emotivno da ti srce pukne – Ana Sević otkrila pravi razlog zbog kog je bila na venčanju Darka Lazića

Darko tu igra veliku ulogu s obzirom da je sa bivšom ženom Anom u super odnosima, a sa Andreanom je nerazdvojan i zaista daje sve od sebe da ih izmiri.

Kume Ana i Andreana

ATA images

Kume Ana i Andreana ne razgovaraju, Darkova bivša imala dobru nameru

– Obe su vrlo kvalitetne osobe, dobri su ljudi, stvarno je šteta što zbog neke gluposti ne ragovaraju. Andreana je tada mislila da Ana zabada nos gde joj nije mesto i da pokušava da joj uništi odnos sa partnerom, a Ana je bila uvređena što njena kuma tako razmišlja. Verujem da bi se opet zbližile kada bi imale priliku da sednu i popričaju. Darko zna da Obe to žele i on će ih pomiriti – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Pročitajte Ana Sević progovorila o nasilju u porodici – Njene reči treba da upamte sve žene

Nakon Darkove svadbe, Andreana je i priznala da joj je krivo jer je narušila odnose sa Anom.

Kume Ana i Andreana

ATA images

Kume Ana i Andreana ne razgovaraju, na Darkovoj svadbi se pozdravile

Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imale smo nesuglasicu ona i ja. Htela je da mi pomogne da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni to zamerila, ja sam joj zamerila što se meša i tako je to ostalo.

Pročitajte Andreana Čekić progovorila o sukobu sa Anom Sević – Priznaje da je pogrešila, a evo šta se desilo na svadbi FOTO

– Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona jer ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kada su toksične, naučila je tada nešto sigurno. Ja sam tada bila spremna da otkačim svakog – priznala je Andreana.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images