Deca Željka Joksimovića svet portal svet
Svet

February 15, 2024 09:15

By

Izrasli su u prelepe klince: Jovana i Željko pokazali ćerke i sina, sad znamo na koga liče (foto)

Deca Željka Joksimovića u kupovini s roditeljima

Jovana i Željko Joksimović kada se kamere ugase žive jedan sasvim normalan i opušten život. Iako su poznate ličnosti, trude se da na njihovi naslednici žive kao i svi ostali klinci. Deca Željka Joksimovića znaju čime se njihovi roditelji bave, ali pevač i voditeljka ne žele i njih javno da eksponiraju, jer, kako kažu, oni će sami, kada budu dovoljno porasli, da odluče da li žele da budu poznati široj javnosti.

Deca Željka Joksimović svet portal svet

Ata images

Ipak, ne kriju ih, naprotiv, trude se da Kosta, Ana i Srna žive kao i sva ostala deca. Tako je ekipa emisije “Paparazzo lov” snimila Joksimoviće tokom jedne opuštene, porodične kupovine. Ne znajući da ih kamere snimaju, pevačeva porodica je opušteno pazarila po radnjama, a kamermani, kao i svi oko njih imali su priliku da se uvere da su deca Željka Joksimovića jako lepa, ali i što je još važnije, veoma kulturna i lepo vaspitana.

Pročitajte Dočekajte leto vitkiji nego ikad – Uz ovu dijetu Anastasija je izgubila 20 kilograma i tvrdi da je najefikasnija

Jovana je jednom prilikom govorila o svojim naslednicima, te je istakla da joj je najdraže vreme provedeno s njima, te da obožava letnja jutra, kada ne mora da radi, već ih provodi s klincima u porodičnoj kući, parku, na putovanju…

– Tokom leta sam imala dovoljno vremena, svi smo bili zajedno, uživali u tome, svakog dana, i taj osećaj me još drži. Osim toga, ako nešto volite, a ja volim da budem sa svojom decom, vremena se uvek nađe. Ako ne mogu ujutru, mogu popodne, uveče – rekla je voditeljka za Blic.

Deca Željka Joksimović svet portal svet

Printsscreen Paparazzo lov

Kada je vaspitanje u pitanju, Jovana je istakla da postoji samo jedno od čega na odstupa.

– Ne odstupamo samo od toga da oni sutra budu dobri, normalni, vredni i pošteni ljudi. I to je nešto što deci može, ubeđena sam, da se pokaže samo primerom, što opet znači da nas dvoje moramo da damo sve do sebe, da budemo uzor, i ta činjenica uveliko određuje i naše ponašanje. I prema njima, i prema drugima, i prema sebi. Sve ostalo su sitnice, one od kojih je sastavljeno svako odrastanje.

Pročitajte Jovana podelila fotografiju o kojoj bruji region – Ljubav ćerkica prema tati Željku topi srca 

Pevačeva supruga se našalila da ćerke nemaju ništa Željkovo.

– One su prave devojčice, ali i totalno različite, a fascinira me ta njihova sposobnost da odaberu baš onu garderobu koja savršeno odgovara njihovim karakterima. I tu nema ništa od Željka kod njih, samo od mame, te se nadam da ovaj deo intervjua on neće da čita, da izbegnemo svađu. Šalim se, naravno, pokupile su svašta, od svakoga od nas.

AUTOR: SVET

IZVOR: PAPARAZZO LOV, BLIC

FOTO: ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV YOUTUBE