Brak Jovane i Željka Joksimovića Svet novine, Svet portal
Svet

February 24, 2024 22:00

By

Krizu su vešto krili: Željko Joksimović bio na korak da ostavi Jovanu, priznao šta je prelomilo da sačuvaju ljubav

Brak Jovane i Željka Joksimovića važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni

Jovana i Željko Joksimović upoznali su se 2008. godine dok su zajedno vodili evrovizijski program u Beogradu, ali tada ništa nije nagoveštavalo da će se zaljubiti i sklopiti brak. Prvo, oboje su imali ozbiljne veze, a nju su plus unapred upozorili da joj se Željko neće dopasti, pa je skladan brak Željka i Jovane koji traje punih 12 godina za mnoge iznenađenje.

“Kada je Marija Šerifović pobedila svi smo bili presrećni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj,a ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da baš Željko bude voditelj jer pevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Pre nego što smo se upoznali, ljudi su mi govorili da je on arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogrešili.

Brak Jovane i Željka JoksimovićaSvet novine, Svet portal

Rajko Ristić

Brak Jovane i Željka nije  pratila ni jedna afera

Od prvog dana smo se poklopili i na probama smo bili dobro uigrani”, rekla je jednom prilikom Jovana i dodala: “Mislim da se ljubav ili desi ili ne desi. Nama se desila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se desila samo.”

A kako je to izgledalo iz njegovog ugla ispričao je svojevremeno i Željko:

“Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD!

Pročitajte Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju – Sad je sve jasno

Kažem: Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD, to je bilo to”, rekao je Željko što su svi shvatili kao šalu.

U njihovoj ljubavi od prvog trenutka nije bilo nedoumica. Željko je raskinuo dugu vezu sa voditeljkom Adrianom Čortan, dok je Jovana rekla zbogom verenku Aleksandru Zeremskom, poznatom biznismenu i nekadašnjem direktoru BK televizije.

Brak Željka i Jovane sklopljen je čak tri puta. Prvo su se venčali na Maldivima 2012, zatim u njenom stanu dve godine kasnije pred matičarom, a treći put u crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu, te iste 2014.

Brak Jovane i Željka Joksimovića svet novine, portal svet

Ata images

Brak Jovane i Željka je neraskidiv – venčali su se tri puta

Od tada uživaju u ljubavi i luksuzu. Za brak Jovane i Željka nije se vezivala ni jedna afera iako Jovana priznaje da ljubomora postoji.

“Ljubomorna sam kao žena, ne kao supruga. Prosto, on je moj i Božiji, i nema tu šta da se doda. Isto je i obrnuto. Ljubomoran je kao muškarac. I sve to samo svedoči o ljubavi, ne o nepoverenju”, rekla je Jovana jednom prilikom.

Pročitajte Izrasli su u prelepe klince. Jovana i Željko pokazali ćerke i sina, sad znamo na koga liče

O sinu Kosti i bliznakinjama Ani i Srni oboje brinu predano i sa mnogo ljubavi, kažu da su deca na Željka povukla talent za muziku, pošto mama baš i nema sluha, ali je zato jedna od najboljih voditeljki u Srbiji.

Iako se pričalo kako Jovana nije u baš bliskim odnosima sa svojom svekrvom Vesnom, Željkova majka je od prvog dana znala da će ovaj brak biti uspešan i srećan. Kako je jednom priznala, i njoj je odmah bilo je jasno da je baš Jovana devojka kakvu Željko traži i želi. I nije se prevarila.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić