Veza Viktora Živojinovića i Milice Tomašević je prošlost 
Svet

7 Septembra, 2022 11:14

Milica Tomašević objavila slike s drugim u inat Breni: Njegova sličnost sa Viktorom je neverovatna (foto)

Veza Viktora Živojinovića i Milice Tomašević je prošlost 

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, pre nekoliko nedelja zaprosio je svoju izabranicu Bojanu Obradović. Naime, Viktor je okupio društvo na jednom beogradskom splavu a dok je njegova lepša polovina sa uživanjem gledala vatromet, Obradovićeva nije ni slutila šta joj se sprema. Sin Lepe Brene je organizovao da prijatelji sve snime i ovekoveče, a onda je kleknuo pred Bojanu i izvadio prsten.

Pročitajte: Šta sve majci neće prirediti – Viktor Živojinović ostavio Brenu bez komentara, evo šta je sada učinio (foto)

Medijima se prolomila informacija – Viktor se verio!

A, ako ste pomislili šta za to vreme radi Milica Tomašević, prelepa glumica za koju se pretpostavljalo da je bila velika ljubav Živojinovića, otkrivamo da ni ona nije gubila vreme. Naime, na njenom Instagram profilu isplivale su slike sa, čini se novim dečkom, koji neodoljivo podseća na Viktora.

Pročitajte: Viktor na mukama – Brena neće na odmor sa novom snajkom, evo zbog čega

Interesantno je da se povodom veridbe sa Bojanom i navodnog raskida sa Milicom, niko od njih dvoje nije oglasio. Čak ni porodica Živojinović nije komentarisala veridbu o kojoj su mediji danima brujali.

Pročitajte: Viktor Živojinović u vezi sa atraktivnom brinetom, evo šta Brena misli o novoj snajki

Podsećanja radi, Milica Tomašević je pre nekog vremena bila oduševljena Brenom i Bobom pa je čak i mišljenje o njima javno iznosila. Osim toga, rekla je da je Viktor izvanredan momak.

– Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – otvorila je dušu za „Informer“ perspektivna glumica i dodala:

– Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende – rekla je tada Milica koju su Živojinovići po njenoj priči zdušno prihvatili a šta se posle desilo, nikom nije jasno…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić