Svet

23 Septembra, 2022 12:45

Oženio se Viktor Živojinović: Breni iza leđa potpisao predbračni ugovor

Oženio se Viktor Živojinović vest je koju svi željno iščekuju

Ukoliko ste mislili da se Viktor Živojinović oženio a da pritom nije najavio ovaj spektakl, prevarili ste se. Sin Lepe Bene još uvek uživa u momačkom životu.

Pročitajte: Milica Tomašević objavila slike s drugim u inat Breni – Njegova sličnost sa Viktorom je neverovatna (foto)

RAJKO RISTIĆ

Iako je nedavno verio svoju lepšu polovinu, fotografija koje je podrgrejala sumnje da je Viktor potpisao zavete jeste ona od pre nekoliko dana. Živojinović je objavio sliku gde potpisuje, još uvek, nepoznat dokument. Mnogi su se u komentarima našalili i čestitali mu ženidbu, dok su drugi pak govorili da je Breni iza leđa, potpisao predbačni ugovor.

Pročitajte: Šta sve majci neće prirediti – Viktor Živojinović ostavio Brenu bez komentara, evo šta je sada učinio (foto)

Foto: Instagram

Budući da je Lepa Brena pre nekog perioda obavestila javnost da pokreće sopstveni biznis, ono što možemo pretpostaviti jeste da je Vitkor baš kod mame u firmi dobio nova zaduženja i da će svojoj porodici biti velika podrška u marketingu i proširenju posla.

Podsećanja radi, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, pre nekoliko nedelja zaprosio je svoju izabranicu Bojanu Obradović. Naime, Viktor je okupio društvo na jednom beogradskom splavu a dok je njegova lepša polovina sa uživanjem gledala vatromet, Obradovićeva nije ni slutila šta joj se sprema. Sin Lepe Brene je organizovao da prijatelji sve snime i ovekoveče, a onda je kleknuo pred Bojanu i izvadio prsten.

Iako još uvek ne znamo o čemu se radi i šta je Viktor to postpisao, ovom prilikom čestitamo mlađanom Živojinoviću kako na veridbi, tako i na svojeručnom potpisu, pa šta god to bilo…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram