Svet

August 4, 2020 22:00

By

Gagi izneo DETALJE o Luninom DRUŽENJU sa Cecinom ćerkom! (VIDEO)

U sinoćnoj emisiji “Zadruga – Narod pita” gostovao je Gagi Đogani, a gledateljku koja se uključila zanimalo je Lunino druženje i prekid prijateljstva sa Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović.

PROVODILA JE DOSTA VREMENA U CECINOJ KUĆI!

Gledateljka je upitala kako je moguće da je Luna koja je provodila toliko vremena u kući naše folk dive tek tako prekinula druženje i kako to da je ostala bez svih prijatelja, a predstavlja se kao požrtvovana i fina.

„Imala je 17 godina kada se družila sa Anastasijom, tada  je bila sa njima tamo. Posle toga je imala svoje prijatelje, sad ne razumem kako nema prijatelje, Luna uvek ima svoje prijatelje.”, rekao je Gagi zbunjeno i dodao:

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

„Svi mi imamo neke svoje prijatelje, a onda se razočaramo i onda se sklonimo se kad shvatimo da nisu pravi. Idemo dalje. Sad je trenutno sa Markom, tu je i Savo, ima još jednu dve, drugarice i to je to…neki uži krug”, rekao je Gagi vidno zatečen.

Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN