Star

November 8, 2020 13:00

By

Franu DRŽALI NOŽ POD GRLOM! Policija ga SPASILA!

Fran Pujas je javno priznao da je imao mnogo problema dok je koristio drogu! Međutim, on krije da duguje velike pare, te da ga zelenaši jure zbog dugova.

Pobegao je u Zadrugu da sačuva živu glavu?

Kako nam prenosi njegov drug Loki, Fran se u stvari krije u Zadruzi jer su žestoki momci čak dva puta pokušali da ga ubiju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666) дана

Fran je uznemiren, pa da ne pije lekove za smirenje, dečko bi skrenuo! On u sebi drži dosta toga. Njega su krajem prošle godine presreli zelenaši od kojih je pozjamio izvesnu sumu novca, imali su kod sebe noževe i jedan mu je prislonio nož na vrat, sva sreća da je bio miran i nije tada paničio, a neko je ko je bio u blizini i video šta se dešava, prijavio je policiji napad, pa su se nasilnici razbežali. Fran je tada rekao da ne zna ko su ti momci, nije smeo da ih oda. Nakon toga nije neko vreme uopšte izlazio iz kuće. Ne znam kako i na koji način, skupio je nešto novca i vratio im deo, a dobio je rok do jula da vrati ostatak – priča Franov drug za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PAULA HUBLIN (@paula_hublin) дана

Kako nije uspeo da vrati ostatak duga, isti divljaci su ga pratili danima, a onda su ga pretukli! Da nisu naišli neki momci da ga spasu, tukli bi ga do smrti! Bukvalno je rijaliti video kao beg i način da zaradi novac kako bi vratio dug! Paula o tome ništa nije znala, te noći kada su ga pretukli, slagao je da su ga napali zbog nekog koškanja, nije hteo da je brine. Ja sam čuo od nekih drugara da Fran taj novac nije uzeo za sebe, već da su ga neki dileri namestili da uzme novac od zelenaša na svoje ime, pa su slagali da će oni vratiti. Nikad mu se više nisu javili, a on je samo ispao naivan u celoj priči i sada to mora da vrati ako misli da ostane živ – priča nam Loki!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR