Star

December 4, 2020 23:00

By

Ljupku progoni MANIJAK! Morala je da zove POLICIJU!

Od kada je raskinula sa generalom Simićem pevačica Ljupka Stević je na meti mnogih udvarača. Međutim, već mesec dana proganja je opasan manijak, pa je morala da zatraži pomoć policije!

Čekao je u kolima ispred zgrade!

Ljupki su pre mesec dana počele da stižu poruke od jednog dečka na Instagramu. Prvo je hvalio, delio joj komplimente, slao emotikone… A onda je počeo da joj izjavljuje ljubav, međutim, ona nije reagovala ni na jednu poruku – otkriva izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic)

Ljupka ga je ignorisala misleći da će prestati da joj piše, ali nije bila u pravu. To ga je samo razbesnelo, pa je postao uporan i dosadan. Pisao joj je da će biti njegova, da ga za džabe kulira i da će je naći kad-tad i ona ga je blokirala! Ali ni to ga nije sprečilo da nastavi sa proganjanjem. Ubrzo je nabavio njen broj i pozvao je. Pitao je zašto ga je blokirala, baš je grubo zvučao, a ona se uplašila. Brzo je prekinula vezu – priča nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic)

On je onda nastavio sa porukama: ‘Džaba glumiš ludilo, ti i ja ćemo biti zajedno! Ja ti nisam general, ja ostvarim sve što naumim, bićeš moja milom ili silom!’ Morala je da ga blokira i na telefonu, ali je shvatila da joj jedan automobil stalno stoji ispred zgrade i jedan te isti čovek je uvek u kolima. Ispostavilo se da je to taj koji joj piše, pa ga je slikala i prijavila sve policiji. Znam da su ga priveli i evo već više od nedelju dana ga nema. Nadam se da neće nastaviti da je uznemirava – završava  izvor za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: GAJA