Svet

December 19, 2020 17:00

By

Sanja Marinković KRIVI SEBE: “UDOVOLJAVALA sam svima, a bivši nije mogao da se NOSI sa mnom”

Sanja Marinković od 25. decembra, kada je zakazana parnica, biće i zvanično razvedena od Aleksandra Uhrina, ali emotivno je sama već par godina. Kaže da je sve ovo vreme bilo potrebno da se slože kockice kako bi sin Strahinja sve dobro podneo.

Sanja zbog razvoda vodila sina kod psihoterapeuta

Išli smo kod psihoterapeuta. Bilo je tu i stresnih trenutaka, koji se ne tiču samo deteta, već i mene i bivšeg muža, ne mogu da kažem da smo sve to glatko i lagano prošli”, priznaje Sanja za novi SVET i objašnjava:

“Eno muža Sanje Marinković!”

Ja sam vremenom shvatila da sam negde odustajala od sebe da bismo svi bili srećni. Trudila sam se mnogo da udovoljim svima. U početku zabavljanja, muž i ja smo se pojavljivali zajedno na premijerama, što filmskim, što pozoriš¡nim, ali onda sam odlučila da privatan život neću da eksponiram, a ni njemu to nije prijalo jer čovek nije javna ličnost. Izlazili smo mi, ali uveče u grad i na tako neka mesta, pa čak i tad ga neko vidi sa mnom i sutra u banci kažu: ‘Eno muža Sanje Marinković’. Pa to nikom ne bi prijalo”, kaže Sanja, o kojoj kruži priča da nikog od prijatelja, izuzev Vesne Dedić, nikada ne prima u svoj dom.

Sanja Marinković: “Nikoga nisam puštala u kuću”

“Kod mene u kuću je došlo svega pet ljudi. Ti, recimo, nikad nisi bio kod mene, a mi smo beskrajno bliski prijatelji, ne samo ti nego mnogi”, rekla je Sanja Milanu Kaliniću u emisiji “Preživeli” i dodala: “Ja sam napravila gnezdo i nisam dala da išta ide napolje ili ulazi u moju kuću…”

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET